ver

Mass Company i Millers Oils na Beer Fest-u

Domaće vesti | 18:37 24.08.2022.

U okviru Beer Fest-a koji se održao na Ušću od 18. do 21. avgusta 2022. održan se i moto skup u organizaciji Moto Platz Beograd. 

 

Mass Company je učestvovao i promovisao svoj novi Brend Millers Oils iz velike Britanije. Millers Oils je vodeći nezavisni proizvođač ulja i maziva koji posluje od 1887 u Brighouse-u, West Yorkshire.


Millers Oils isporučuje široku paletu visokokvalitetnih motornih ulja za sve 2T i 4T dvotočkaše. Pored kvalitetnih ulja za motocikle, kvadove, skutere  tu je i kompletan program tretmana za gorivo i motore. Vrhunski kvalitet full sintetic Ester. U ponudi su ulja za svakodnevnu vožnju i stazu a intervali zamene su po preporuci proizvođača motocikala. 


Mass Company i Millers Oils su na Beer Fest-u posebno promovisali ulja za motocikle, kvadove i skutere kao i tretmane za održavanje motora po pitanju sagorevanja i čistoće motora.

 

Pored besplatnog ulaza i promotivnih cena piva, za bajkere je bio  besplatan kamp kao i obezbeđen parking za motore. Bio je to jedan spektakularni prostor za ljubitelje dvotočkaša.

 

Cilj ovog skupa je bila promocija, razvoj i unapređenje motociklizma, moto kulture i moto turizma u glavnom gradu. 

 

Nadamo se da će ovaj skup postati tradicionalan i da će sledeće godine ponovo okupiti ljubitelje motora na Beer Fest-u

 

mass comapy

Tagovi: