Millers Oils za motocikle, skutere i ATV

Domaće vesti | 13:29 27.07.2023.
Millers Oils je vodeći visoko inovativni proizvođač naprednih ulja i tretmana za gorivo, sa istorijom pružanja kreativnih rešenja za podmazivanje za neke od najpoznatijih svetskih brendova i preko 130 godina iskustva u industriji maziva.
 
Počevši od 1887. godine, kontinuirano radi na proizvodnji nove generacije proizvoda visokih performansi, dok istovremeno ispunjava stroge zahteve postavljene od strane vladinih propisa, industrijskih tela i proizvođača. 
 
U Millers Oils-u veoma dobro razumeju važnost proizvoda visokih performansi kojima možete verovati.
 
Mass Company u saradnji sa Millers Oils isporučuje široku paletu visokokvalitetnih motornih ulja, ulja za menjače, masti, tečnosti i tretmana za našem tržištu. Pored zastupništva Srbije Mass Company je generalni zastupnik Millers Oils proizvoda i za tržišta Crne Gore, BiH i Hrvatske.
 
Kada je moto program u pitanju njihova ponuda se bazira na visokokvalitetnim ful sintetičlim, polu sintetičkim uljima, ali u ponudi se nalazi i "klasik" program.
 
Njihova potpuno sintetička ulja za motore i menjače formulisana su sa najnovijom tehnologijom aditiva za maksimalne performanse u 4-taktnim aplikacijama. Obezbeđuje konstantno visok profil trenja za performanse ‘mokrog' kvačila koji premašuje specifikaciju JASO MA2. 
 
Pogodna su za upotrebu u motorima motocikala, skutera i ATV-a i menjačima gde su potrebne maksimalne performanse. 
 
za vise informacija posetite sajt www.mass.rs ili pozovite 011 7857000
 
massmillers
Tagovi: