ver

Novi CFORCE X4 i CFORCE X5 su stigli

Domaće vesti | 11:35 16.09.2022.

CFMOTO je juče održao prezentaciju svoja dva nova modela CFORCE X4 i CFORCE X5.

 

Mesto održavanja događaja je bio "Lovački dom Plandište" na Kosmaju. 

 

U okruženju kakvo dolikuje ovim vozilima predstavnici medija i posebne zvanice prvo su prisustvovali prezentaciji ova dva nova modela a zatim su na posebno pripremeljenom poligonu mogli da ih probaju ali i porede sa predhodnim modelima.

 

cfmoto kosmaj

 

CFORCE X4 i CFORCE X5 su naslednici, već dokazano najprodavanijih modela CFORCE 450L i CFORCE 520L koji su prodati u preko 100.000 jedinica do sada u čitavom svetu. Nove modele odlikuje unapređena upravljivost, poboljšane tehničke karakteristike vozila, unapređena ergonomija položaja vozača, moderniji dizajn kao i celokupan doživljaj i lakoća upravljanja ovim vozilima.

 

cfmoto kosmaj

 

Došlo je vreme za smenu generacija a apsolutni vladari i najprodavaniji u svojoj kategoriji su dobili svoje adekvatne zamene. Dugogodišnje iskustvo i osluškivanje tržišta donelo je poboljšanja u svim segmentima . Obogaćeni najnovijom tehnologijama povećane su performanse kako bi funkcionisali jače i bolje. Sa manjim radijusom okretanja, jačim ramom, ogibljenjem koje ima veći hod i udobnost i povećanom nosivošću novi modeli su spremni da odole svim izazovima i budu spremni za najteže zadatke.  

 

cfmoto kosmaj

 

Svi prisutni su bili puni utisaka čime su organizatori i brend CFMOTO opravdali svoj slogan "Više nego što očekuješ".

 

Više informacija o svakom od ova dva modela očekujte uskoro na našem portalu.

 

Za sve dodatne informacije posetite sajt www.cfmoto.rsili pozovite 011 311 9 511

 

cfmoto prezentacija kosmaj

Tagovi: