Održan CFMOTO Moto Day na Fruškoj gori

Domaće vesti | 19:17 22.06.2023.
Na obroncima Fruške gore kompanija CFMOTO organizovala je juče aktivnu prezentaciju svojih dvotočkaša. Događaj je bio zatvorenog tipa i prevashodno namenjen medijama. 
 
Prisutni predstavnici medija, jutjuberi i influenseri imali su mogućnost i priliku da po živopisnom fruškogorskom grebenskom putu probaju i testiraju CFMOTO motocikle. Posebnu pažnju među njima su izazvali najnoviji modeli poput 450SR, 800MT Explore, kao i zvezda događaja model 800NK čija se evropska pretpremijera očekuje sledeće srede 28. juna u Južnoj Francuskoj.
 
cfmoto fruska gora
 
CFMOTO 800NK se odlikuje inovativnom tehnologijom, modernim dizajnom i performansama koje će i najiskusnije bajkere oduševiti.
 
Sa samo 186 kg i čak 95KS CFMOTO 800NK je prosto mamio prisutne vozače da na prelepim pravcima i krivinama Fruške gore osete njegove performanse. S obzirom da će premijera ovog modela na Starom kontinentu biti održana tek naredne nedelje u Francuskoj, predstavnici medija u Srbiji su juče imali priliku da ga isprobaju i uživaju nedelju dana pre svih u Evropi!
 
Odlična upravljivost i dinamičnost ovog dvotočkaša su prednost kod svakodnevne upotrebljivosti a za duga putovanja tu je tempomat kao i KYB vešanje koje se može prilagoditi potrebama svakog vozača. 
 
cfmoto nk800
 
CFMOTO konstantno proširuje i upotpunjuje svoju gamu, pokrivajući polako sve segmente. To potvrđuje i njihov ulazak u električne modele. Na CFMOTO Moto Day-u predstavnik "elektrike" bio je skuter sa oznakom ZEEHO AE8S+. Elegantan, dinamičan i ekonomičan ZEEHO AE8S+ predstavlja idealno prevozno sredstvo za gradsku vožnju. Impresivne performanse skutera su izuzetno primetne već pri prvom ubrzanju. AE8S+ pruža trenutni odziv na gasu i može dostići brzinu od 0 do 50 km/h za samo 2,6 sekundi, dok je maksimalna brzina tokom vožnje bila 80km/h. Zahvaljujući funkciji brzog punjenja baterije, AE8S+ se može napuniti do 80% kapaciteta za samo 2,5 sata, omogućavajući vozačima da brzo krenu u novu avanturu. Start bez ključa, Pirelli Diablo pneumatici i Brembo disk kočnice sa ABS-om garantuju sigurnost i pouzdanost pri vožnji.
 
zehoo cfmoto
 
Prilikom prezentacije i tokom test vožnji po živopisnim predelima Fruške gore, prisutni su mogli da se bolje upoznaju sa celom gamom motocikala vodećeg kineskog brenda u svetu motocikala. CFMOTO je još jednom potvrdio da konstanat rad i inovacije utiču na rapidan napredak celog brenda. Dizajn i završna obrada novih CFMOTO motocikala se slobodno može reći da je već u rangu najprestižnijih svetskih brendova dok se performanse i tehnčiki detalji konstantno unapređuju i pomeraju granice kako bi im se takođe približili.
 
Ono što ih trenutno sigurno izdvaja od ostalih svetskih brendova je to da su u pogledu standardne opreme dosta iznad premijum brendova ali i ostale konkurencije.
 
cfmoto moto day
 
Na kraju ovog uzbudljivog i dimaničnog dana jedno je sigurno, niko od prisutnih učesnika nije ostao ravnodušan!

CFMOTO - Više nego što očekujete!
 
ruza vetrova fruska gora cfmoto
Tagovi: cfmoto