Održan Zontes Open Day!

Domaće vesti | 12:32 26.06.2023.
Autopromet Motors i Zontes ogranizovali su 24. juna "Open Day" ispred Zontes salona u Beogradu.
 
Bio je to događaj na kome su svi koji su došli mogli bolje da se upoznaju sa brendom Zontes, svim raspoloživim modelima, kao i da testiraju neke od motocikala i skutera iz njihove game.
 
Posetioci su na raspolaganju imali da testiraju tri različita modela motocikala i dva skutera iz ponude ovog proizvođača. Od skutera to su bili novi D350 i E350, prvi maksi skuter ovog proizvođača, a od motocikala adventure model 350T, cafe racer GK350 i G125.
 
zontes test motori
 
Gost ove manifestacije bio je i Moto Klub Bezbednost, koji je sprovodio pokazne vežbi na poligonu.
 
moto klub bezbednost
 
Zontes je brend kompanije Guandgdong Tayo Motorcycle Co, koji je tri puta dobijao nagradu za tehnološku inovaciju. Većina delova, uključujući i agregate, dizajniraju se i prozivode u Zontes-ovoj fabrici. Za one delove koje su odabrali da ne proizvode sami, odrabrali su vrhunske partnere poput Bosch-a, Osram-a, Juan-a i drugih.
 
open day beograd
 
Na evropskom tržištu Zontes pravi ozbiljne rezultate nekoliko godina unazad, pogotovo na tržištima Španije, Grčke i Francuske. U Srbiji je prisutan poslednje 3 godine, a od početka ove godine oficijalni uvoznik za Zontes je Autopromet Motors.
 
zontes salon beograd
 
Povodom ovog događaja, Autopromet Motors za sve modele u ponudi nudi posebne pogodnosti do kraja juna ili do isteka zaliha. Uz kupovinu bilo kog skutera,  dobijaju se orignialni SHAD koferi gratis, kao i uz kupovinu modela 350T i 350X. Za modele 350S i GK350, napravljena je nova akcijska cena, a u sradnji sa Moto Klubom Bezbednost uz model GK125, dobija se kurs bezbedne vožnje.
 
zontes open day
 
Ako niste stigli da ih posetite tokom Open Day-a, vrata njihovog salona su Vam otvorena svakog dana od 8h do 18h i subotom od 8h do 14h  na adresi Autoput za Zagreb broj 5. Za sve dodatne informacije možete da ih pozovete na telefone 011 319 31 50 ili 060 500 24 13.
 
 zontes open day
Tagovi: Shad