ver

Prvi beogradski moto skup by Moto Platz Beograd

Domaće vesti | 18:07 10.08.2022.

"Moto Platz Beograd", udruženje ljubitelja motocikala i custom garaža, vas poziva na moto skup u Beogradu koji će se održati na Ušću od 18. do 21. avgusta 2022. godine pod pokroviteljstvom jednog od najvećih i najposećenijih festivala u regionu "BEER FEST".

 

Pored besplatnog ulaza i promotivnih cena piva, za bajkere smo spremili besplatan kamp kao i obezbeđen parking za motore. Biće ovo jedan spektakularni prostor za ljubitelje dvotočkaša, kakav Beograd verovatno nikada ranije nije imao.

 

"Moto Platz" je mesto na kojem ćemo videti custom motore, kao i atraktivne modele moticakala najpoznatijih brendova te industrije, družiti se sa motociklistima iz zemlje i regiona, uz neizostavan "Zid Smrti", stunt egzibicije, zasebnu binu sa dobro poznatim imenima Rock scene kao što su: Atomsko Sklonište, Blaža i kljunovi, Rock k'o fol, Penthouse Band, tribute bandovi i mnogi drugi… Dalje, očekuje vas tattoo studio, rodeo i još mnogo toga…

 

Osnovni cilj ovog skupa je promocija, razvoj i unapređenje motociklizma, moto kulture i moto turizma u glavnom gradu. Nadamo se da će ovaj skup postati tradicionalan i da će uz BEER FEST biti jedan od većih u ovom delu Evrope.

 

Devetnaesto izdanje "BEER FEST" obeležiće jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji, i tim povodom će se na festivalu predstaviti više od 300 različitih etiketa piva, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine nastupiti više od 50 izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski miljenici domaće publike Kosheen, legendarni Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, muzička senzacija Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM i brojni drugi…

 

moto skup beograd

 

Tagovi: