Velika letnja akcija Peugeot skutera!

Domaće vesti | 08:51 17.08.2023.

ATV&Nautica, uvoznik Peugeot skutere za tržište Srbije, spremio je spektakularnu letnju prodajnu akciju na skutere 50 od 400 do kubika.

Iskoristite ovu priliku da sebi priuštite Peugeot skuter i uđete u svet avanture na dva odnosno tri točka.

Akcija će trajati samo do isteka zaliha! Za sve dodatne informacije pozovite 063/35-99-99 ili posetiti izložbeni salon ATV&Nautica, Svetolika Nikačevića 1,  isključenje na auto-putu kod Ikarbusa, Beograd

Peugeot Tweet 170 kubika

Osvajajte gradsku džunglu na elegantan način uz Peugeot Tweet 170PRO. Njegova ultra lagana konstrukcija i kompaktna veličina čine ga idealnim saputnikom za svaku priliku. Sa točkovima veličine 16 inča i neodoljivom cenom, ovaj urbani skuter vas poziva da grad istražite iz potpuno nove perspektive.

 

tweet 170

 

Peugeot Tweet 125 kubika


Zadovoljstvo svakodnevnog putovanja nikada nije bilo bliže zahvaljujući Peugeot Tweet 125 PRO. Njegova ultra lagana konstrukcija, točkovi veličine 16 inča i veoma dobar odnos cene i kvaliteta čine ga savršenim izborom za dinamičnu vožnju gradom.

 

tweet 125

 

Peugeot Tweet 50 kubika


Tweet 50 je prava definicija okretnosti i kompaktnosti. Njegova ultralaka konstrukcija omogućava vam da se provučete tamo gde drugi odustaju. Sa velikim točkovima od 16 inča ovaj skuter vas poziva da zavolite gradske ulice i privučete pažnju gde god da se pojavite.

 

tweet 50

 

Peugeot Streetzone 50 kubika


Ovaj mali skuter sa sportskim karakterom će oduševiti svakog mladog vozača.  Pokreće ga 2-taktni motor sa vazdušnim hlađenjem od 50 kubika. Ovaj kompaktni skuter je lagan i veoma okretan tako da ćete sa njim sigurno uživati u vožnji!

 

street zone

 

Peugeot Metropolis 400 kubika

 

Metropolis  od 400 kubika je trotočkaš koji upotpunjuje Peugeotovu gamu i predstavlja ozbiljnog konkureta u svoj klasi. Ovaj model izdvaja se svojom ozbiljnom snagom i performansama, pružajući vam jedinstvenu vozačku ekspediciju.

metropolis

Tagovi: peugeot