ver

MAS - Regionalno Otvaranje Moto Sezone 2022

Moto skupovi | 11:40 15.04.2022.

Tradicionalno i ove godine Moto Asocijacija Srbije organizuje Regionalno Otvaranje Moto Sezone koje će se održati 16. i 17. aprila 2022 u svim regionima Srbije. Ovo je  događaj koji treba svim učesnicima u saobraćaju da skrene pažnju sa su motociklisti ponovo na drumovima a sve u cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u Saobraćaju.

 

U svim Regionima na nivou cele Republike Srbije svi se motociklisti pozivaju upale motocikle i krenu u zajedničku vožnju. Polazak u svim gradovima je isto vreme, simbolično u pet minuta do 12 časova. 

 

U cilju skretanja pažnje svim drugim učesnicima u saobraćaju u celoj Srbiji da su motociklisti ponovo sa prvim sunčanim danima u velikom broju ponovo prisutni u svakodnevnom saobraćaju. Mole se svi vozači da na vreme upale svoj pokazivač pravca i da obavezno pogledaju dva puta u retrovizor jer su motocikli zbog svoje mase a velikog stepena ubrzanja gotovo neprimetni u saobaraćaju a kada ih čujete blizu vas to može biti kasno za reagovanje. 

 

Regionalno otvaranje moto sezone u sledećim regionima i mestima: Užice, Niš, Šid, Baroševac - Lajkovac, Despotovac, Apatin, Negotin, Kovin, Pančevo itd.

 

Detalje o mestima okupljanja po gradovima za 16. i 17. april pogldajte na stranama:

 

Okupljanja 16. april

 

Okupljanja 17. april 

 

regionalno otvaranje moto sezone 2022 

 

Takođe ovom prilikom želimo da najavimo i  centralno otvaranje moto sezone 2022. koje će se ove godine održati 23. aprila u Smederevu. 

 

Na nivou cele Republike Srbije organizuje se akcija centralnog otvaranja moto sezone u cilju skretanja pažnje svim drugim učesnicima u saobraćaju u celoj Srbiji da su motociklisti ponovo sa prvim sunčanim danima u velikom broju ponovo prisutni u svakodnevnom saobraćaju. 

 

Ujedno se u Smederevu ovom prilikom otvara i sezona moto skupova prvim moto skupom u sezoni gde je domaćin MK Extrem (MAS) Smederevo 

 

Detalje o centralnom otvaranju moto sezone  23. aprila pogldajte na strani Program centralnog otvaranja.

 

centralno otvaranje moto sezone 2022

 

Za dodatne informacije:

Predsednik Moto Asocijacije Srbije

Rade Marković

0658215924

 

Tagovi: