Airoh Specktre - novi član porodice renomiranog proizvođača

Oprema i delovi | 15:43 24.05.2023.

Renomirani proizvođač kaciga, kompanija Airoh, predstavila je novu kacigu po imenu Specktre. Radi se o flip up modelu namenjenu onima koji žele svestranu i inovativnu kacigu

Airoh Specktre obećava da će praviti društvo svim zaljubljenicima u dva točka, bez obzira gde žele da putuju - na užurbanim gradskim ulicama ili u predivnim pejzažima na otvorenom putu. Ova kaciga je odličan saputnik, prilagođava se svim uslovima i uvek je spremna za avanturu.

Dizajnirana i oblikovana je u istraživačko-razvojnoj labaratoriji kompanije Airoh, a karakterišu je EC 22.06 sertifikat i P/J homologacija.Dolazi s omotačem od plastike visoke izdržljivosti (HRT), kao i s ASN sistemom za veću udobnost i zaštitu.

Veliki vizir omogućava još šire vidno polje i da imate pod kontrolom šta se dešava na putu i ​​uživate u lepoti pejzaža svakog putovanja.Udnobnost dodatno povećavaju sistem ventilacije i hipoalergenska, uklonjiva i periva unutrašnja obloga sa 2DRI, MICROSENSE i Sanitized tretmanima.

Dostupna je u varijantama u crnoj i beloj boji, kao i u kombinacijama mat žuto, sjajno crveno i mat antracit.Za više informacija o Airoh kacigama kontaktirajte ovlašćenog uvoznika za Srbiju, firmu Kompp co.

Tagovi: airoh