Alpinestars i Mark Markes predstavili novu kolekciju

Oprema i delovi | 07:41 12.08.2022.

Alpinestars i Mark Markes u lansirali svoju najnoviju zajedničku kolekciju, u kojoj se nalazi oprema za vožnju, ali i svakodnevni odevni predmeti.

Španac nosi Alpinestars od samog starta svoje MotoGP karijre, a mada je poslednja dva meseca van staze i dalje privlači ogromnu pažnju.

Njegov odnos s kompanijom je poseban, pre svega zbog svog jedinstvenog stila vožnje, ali i izuzetnih vozačkih sposobnosti.

Sada Alpinestars i Mark Markes donose novu zajedničku kolekciju, koja nosi naziv "Alpinestars X Marc Marquez".

U njoj se nalaze jakna za stazu, vodootporna jakna, cipele za vožnu, rukavice, kao i svakodnevni odevni predmeti, od ranca do dukseva s kapuljačom.

MM93 jakna za stazuNapravljena od goveđe kože, nova MM93 jakna za stazu se može koristiti sa i bez Alpinestars Tech-Air5 sistema vazdušnog jastuka. Ima pregršt ventilacionih otvora, termalnu postavu koja se skida i Alpinestars Nucleon Flex Pro štitnike.

MM93 Austin V2 vodootporna jaknaMM93 Austin V2 vodootporna jakna dolazi s naprednom glavnm školjkom, koja omogućuje izuzetnu izdržljivost i duži vek trajanja. Unutra je vodootporna membrana, kao i termalna postava koja se skinda, uz Nucleon Flex Plus štitnika za ramena i laktove. Moguće je postavljanje Nucleon Flex Plus štitnika i za grudi i leđa.

MM93 Austin cipele za vožnjuOva cipela je dostupna u dve varijante - pletenoj i nepletenoj. Konstruisana je od izdržljivog mikrofibera male težine, a njen dizajn je fokusiran na fleksibilnost, udobnost, bezbednost i performanse.

MM93 Aragon rukaviceUprkos nazivu, Aragon je urbana rukavica, namenjena gradskoj vožnji. Nudi izuzetnu izdržljivost, zaštitu od udarca i optimalnu udobnosti. Dizajnirana je tako da stane unutar rukava jakne.

MM93 Losail V2 rukaviceJoš jedan komad opreme namenjen vožnji u urbanim uslovima. Nešto je skuplji od Aragaona i sadrži dodatna ojačanja na dlanu radi boljeg prijanjanja, postavu na prstima i traku na zglobu za lakše skidanje.

Tagovi: Alpinestars, motogp