ver

Arai predstavio novo specijalno izdanje RX-7V Evo

Oprema i delovi | 13:49 26.11.2022.

Arai je otkrio svoj novu kacigu u ograničenom izdanju, posvećenu čuvenoj Isle of Man TT trci.

Arai i čuveni "Turistički trofej" su se udružili sa dizajnerskom kućom Drudi Performance kako bi nam doneli novo idanje RX-7V Evo kacige u čast Isle of Man TT trke.

Arai je do sada napravio tradiciju od lansiranja TT specijala. Prvi je predstavljen 2007. godine, a od tada su ova izdanja postala izuzetno popularna. Imajući u vidu izgled nove kacige, popularnost joj neće faliti.

Naravno, TT izdanje koristi standardni RX-7V kao osnovu za novu grafiku, što znači da dobijate ECE R22.06 sertifikat kao standardnu verziju, kao i udobno pristajanje i optimalnu ventilaciju.Što se tiče same grafike, one sadrže crnu, crvenu i belu boju zajedno sa nešto fluorescentno žute boje. Na tom delu je tekst "Ellan Vannin" (ime ostrva na lokalnom jeziku), dok se TT logo nalazi na vrhu sa Triskelionom, a motiv kockaste zastave okružuje donji deo.

"Tako se radujemo TT! Bilo je sjajno ponovo se vratiti na Ostrvo Man ove godine i to je događaj koji nam toliko znači", izjavio je Ingmar Struven, generalni direktor kompanije Arai.

Cena ovog specijalnog izdanja još uvek nije poznata, a očekuje se da će biti objavljena u maju ili junu naredne godine.

Više informacija možete naći na zvaničnom sajtu kompanije Arai.

Tagovi: