Caberg lansirao novu Avalon X kacigu

Oprema i delovi | 09:00 24.04.2023.

Caberg je lansirao novu kacigu namenjenu mlađim vozačima, u obliku novog modela Avalon X.

Caberg Avalon X je najnoviji dodatak asortimanu kaciga renomiranog proizvođača. Iako nije jedina ful-fejs kaciga u pondui, njena specifična ciljna publika je dodatno ističe.

Caberg je posebno ciljao mlađe motocikliste sa Avalon X. To znači niz grafičkih opcija - četiri, da budemo precizni - uz dve opcije u jednoj boji i relativno pristupačnu cenu od 169,99 evra tj. 199,99 evra za grafičke opcije.

Što se tiče bezbednosti, školjka je napravljena od LG Chem Hi-Impact ABS-a i dostupna je u dve veličine. Dve veličine školjke dele ukupne veličine kacige na XS-M za malu školjku i L-XXL za veliku školjku. Avalon X takođe ima ECE 22.06 sertifikat.Avalon X ima veliki glavni vizir otporan na ogrebotine, napravljen tako da se uklapa sa Fog City sočivom protiv zamagljivanja i Double Visor Tech (DVT) sunčanim vizirom.

Udobnost je takođe uzeta u obzir, sa ventilacionim usisima i izduvnim cevima "strateški pozicioniranim", navodi se u saopštenju za štampu kompanije, pri čemu su sami usisi podesivi. Prozračne tkanine su takođe korišćene na unutrašnjosti kacige i mogu se ukloniti radi pranja.Caberg Avalon X je takođe opremljen Caberg Pro Speak Evo sistemom ili interfon sistemom po vašem izboru. Kaciga je prošla ECE 22.06 sertifikaciju s instaliranim Pro Speak Evo sistemom, što potvrđuje da sistem ne ugrožava bezbednost.

Tagovi: