Caberg predstavio novu Riviera V4 X kacigu

Oprema i delovi | 12:06 27.05.2023.

Riviera V4 X predstavlja najnoviji dodatak Caberg liniji kaciga za motocikle, a karakterišu je ECE 22.06 sertifikat i dosta vizuelnih izbora.

Ova džet kaciga italijanskog brenda je namenjena urbanim vozačima koji takođe žele da s vremena na vreme izađu van grada.

Kao prvo, važno je napomenuti da, uprkos svom relativno jednostavnom izgledu, Caberg Riviera V4 X dolazi sa ECE 22.06 sertifikatom, najnovijim i najvišim standardom za sigurnosnu opremu. Sertifikacija važi i za instalaciju Caberg Pro Speak Evo interfonskog sistema.

Unutar kacige, Riviera V4 X koristi postavu koja se može ukloniti i prati, a uz to je i prozračna, što omogućuje optimalnu provetrenost.

 

 

Veliki vizir, koji je podržan sunčanim vizirom i Cabergovim Double Visor Tech sistemom, označava Riviera V4 X kao džet kacigu, ukazuje na nameru da se kaciga koristi i van grada pri većim brzinama. Imajući ovo na umu, Riviera V4 X takođe ima karakteristike za smanjenje uticaja otpora vazduha pri većim brzinama, uključujući i sam vizir. Takođe je implementirana ventilacija, sa jednim usisom na gornjem delu školjke i dva izduvna otvora na zadnjem delu.

Sa težinom od 1,15 kg (+/- 50 g u zavisnosti od veličine), Caberg Riviera V4 X je dostupan u dve različite veličine školjke, od kojih svaka ima tri veličine. Mala školjka pokriva veličine XS-M, a velika školjka L-XXL.

 

 

 

Dostupno je sedam jednobojnih opcija, i to: matc crna, bela, mat antracit, mat plava, mat svetlo plava, mat vojnički zelena i mat crvena. Tu su i grafičke opcije Geo i Muze. Geo grafika je dostupna u četiri različite boje, dok je Muse grafika dostupna samo u malim veličinama školjke (XS-M).

Grafičke opcije takođe povećavaju cenu. Jednobojni Caberg Riviera V4 X košta 119,99 evra, dok verzije Geo i Muse koštaju 149,99 evra.

 

Tagovi: