Nolangroup predstavio dve nove kacige

Oprema i delovi | 07:43 04.10.2022.

Inovacije i Made in Italy su dve karakteristike koje su oduvek pratile kompaniju iz Bergama, jednog od najznačajnijih proizvođača u Evropi, koji ove godine slavi 50 godina postojanja.

40.000 kaciga se godišnje napravi u pogonu u mestu Brembate di Sopra i izvoze se u više od 70 zemalja širom sveta. Od 1972. godine, Nolangroup odgovara na zahteve motociklista širom sveta, nudeći im inovativne kacige najnovijih tehnologija.

U čast pola veka kompanije, Nolangroup donosi nove modele X-lite X-552 ULTRA CARBON,kao i Nolan N30-4 u verzijama XP, TP, VP i T.


X-552 ULTRA CARBON je nova ful-fejs avanturistička kaciga od ugljeničnih vlakana. Njen ofroud izgled skriva drumsku dušu koja je čini idealnim saputnikom za sve vozače koji uživaju u vožnji na asfaltu i van njega.Nolan N30-4 je nova kaciga dizajnirana za vozače u urbanim uslovima. Idealna je za nove vozače motocikala i skutera, a karakterišu je odlična ventilacija koja omogućuje visok nivo udobnosti čak i pri malim brzinama.

Njen dizajn kombinuje ofroud elemente sa pojačanom zaštitom koju nudi štitnik za bradu (na XP, TP i VP verzijama), dok minimalistički stil T verziji čini ovu kacigu idealnom za gradske uslove.Stabilnost Nolangroup dodatno pokazuju stabilni finansijski rezultati. Kompanije je finansijsku 2021/22 godinu završila sa 7% većim obtom, a ukupno 54 miliona evra. EBITDA je ostala stabilna, završivši pomenut period na 20%.

50 godina najviših standarda kvaliteta i posvećivanja pažnje najsitnijim detaljima čini kompaniju ponosnom da širom sveta pokazuje italijansko umeće i kvalitet.

Tagovi: nolan