ver

SC-Project STR-1 izduv donosi više snage i manju težinu za MT-09

Oprema i delovi | 08:45 28.09.2022.

SC-Project je predstavio novi izduvni sistem za Yamahu MT-09, koji povećava performanse i smanjuje težinu ovog motocikla.

Proizvođači motocikala su odlični u svom poslu, ali njihovi proizvodi se često mogu poboljšati. SC-Project je jedna od kompanija specijalizovanih u toj oblasti.

U ovom slučaju, italijanska firma se fokusirala na Yamahu MT-09.

STR-1 prigušivač je sada dostupan za japanski nejked, a sa sobom donosi povećanje snage i obrtnog momenta, kao i SC-Project logo na izduvnoj cevi. Tako će svi znati da je vaš MT-09 korak iznad ostalih.Kada se instalira na motocikl, STR-1 donosi dodatnih 3,1 KS i 2,5 Nm obrtnog momenta.

U kompaniji navode da SC-Project STR-1 donosi poboljšanu odzivnost, kao i bolje iskustvo u vožnju bez obzira na broj obrtaja. Istovremeno, novi izduv ispunjava Euro5 emisioni standard.

STR-1 prigušivač pomaže da se skine pola kilograma težine MT-09, što (makar teoretski) treba da donese bolje ubrzanje, kočenje, okretanje i potrošnju goriva.

Postoje dve verzije STR-1 dostupne za Yamaha MT-09. Tu je varijanta od nerđajućeg čelika, koja košta 1.240 evra. Uz nju, na raspolaganju je i verzija u mat crnoj broji. Njena cena je 1.480 evra.

Tagovi: