Aprilia SR GT Replica - skuter s MotoGP grafikom

Strane vesti | 10:10 18.09.2023.

Aprilia je lansirala novo "replika" izdanje svog SR GT 125/200 skutera, sa grafikom inspirisanom MotoGP timom brenda iz Noalea.

Aprilia SR GT je prvobitno predstavljen na EICMA sajmu 2021, a lansiran je prošle godine. Sportski karakter SR GT je očigledan, zahvaljujući svom položaju za vožnju, širokim upravljačem, gumama širokog preseka koje su omogućavale laganu vožnju van puta, i svojim angularnim izgledom.

Taj sportski karakter dodatno je naglašen novom grafikom Replica izdanja, koja je zasnovana na onima koje ima fabrički tim u MotoGP-u šampionatu. U prevodu, to znači znači mat crnu osnovu, s crvenim i ljubičastim ukrasnim elementima; kao i crveni delovi na felnama i isprekidana grafika "Aprilia" sa svake strane.

SR GT Replica će biti dostupna u varijanti od 125 i 200 kubika. Varijanta od 125 kubika ulazi u vrh svoje kategorije u pogledu performansi, sa 14,8 KS i 12,1 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Za varijantu od 200, na raspolaganju je 17,4 KS i 16,6 Nm. Oba agregat dolaze iz Piaggio i-Get asortimana i ispunjavaju Euro 5 emisioni standard.

 

 

Tagovi: aprilia, piaggio, motogp