CFMOTO predstavio svoje nove modele na događaju u Kini

Strane vesti | 10:10 05.09.2023.

Više od 1.500 posetilaca je prisustvovalo CFMOTO danu, održanom na stazi Žižou. Bio je to prvi događaj renomiranog proizvođača nakon 2019, a svi su želeli da vide šta se novo sprema.

Sve je počelo defileom 300 vozača na stazi dugačkoj 3,2 km. U povorci su se nalazili modeli od 150 do 1.250 kubika, kao i SSV mašine kineske kompanije.

Akcije je bilo na pretek. Od stantova Hu Hajia, do uzbudljivih ATV ofroud iskustava. Mlađi posetioci su mogli da uživaju trkajući se na CFORCE110, EV110 i CX-5E.

Ali glavni trenutak je stigao kada je CFMOTO predstavio svoje najnovije dodatke u liniji motocikala. Skuter 150SC spaja najbolje od oba sveta - praktičnost i zabavu. Sa impresivnom ekonomičnom potrošnjom goriva i prostranim prostorom za skladištenje, dizajniran je za svakodnevna putovanja, kao i za vožnju vikendom.

Zatim su se pojavili novi modeli 500SR i 675SR. Nadovezujući se na nasleđe serije SR, ovi motocikli visokih performansi predstavljaju prave podvige inženjerstva. 500SR, razvijen u tajnosti pre tri godine, može se pohvaliti snažnim četvorocilindarskim agragatom i inovativnim tehnologijama koje mu omogućavaju da dostigne brzinu od preko 230 km/h.

 

500sr675SR je, s druge strane, izgrađen oko nove jedinice sa tri cilindra, koja isporučuje preko 100 KS. Oba modela obećavaju neuporedivo iskustvo na putu i ​​stazi.

 

675srKao dodatni dokaz posvećenosti brenda motosportu, najavljen je CFMOTO Talent Trophy. Program osmišljen da neguje mlade kineske vozače, predstavlja korak ka tome da CFMOTO i kineski inženjering postanu sinonim za trkanje na najvišem nivou.

CFMOTO dan 2023. bio je više od običnog događaja. Bila je to proslava strasti, inovacije i zajednice. Dok je sunce zalazilo na međunarodnoj stazi Žužou, jedno je bilo jasno: CFMOTO je na putu kontinuiranog rasta, uz brojne poglede koji budno motre na njihove uspehe.

Tagovi: cfmoto