Održan ’’Promo Day’’ Segway i Loncin modela

Domaće vesti | 19:22 21.04.2024.
U subotu, salon kompanije "ATV & Nautica" u Beogradu bio je poprište uzbuđenja i avanture tokom događaja nazvanog "Promo Day". Ovaj događaj, koji je okupio poslovne partnere, medijske predstavnike i posebne zvanice, bio je posvećen predstavljanju najnovijih modela vozila brendova Segway i Loncin.
 
Svi prisutni su imali priliku da se detaljno upoznaju sa tehničkim karakteristikama i mogućnostima novih modela ovih brendova. Prezentacija je pružila uvid u inovativne funkcije i performanse vozila, pripremajući posetioce za ono što ih čeka na specijalnoj Off Road stazi.
 
promo daz
 
Nakon informativnog dela u salonu, zvanice su se uputile ka Off Road stazi, spremne da testiraju najnovije modele Segway i Loncin. Izazovi na stazi pružili su priliku svakom učesniku da iskusi snagu i performanse koje nude ovi brendovi kroz različite terene i situacije. 
 
Dok su se vozila suočavala sa izazovima staze adrenalin vozača je bio na visokom nivou! 
 
promo day
 
Na kraju dana, puni pozitivnih utisaka, prisutni su se razišli noseći sa sobom ne samo iskustvo vožnje novih modela vozila već i osećaj zajedništva i uzbuđenja koje je donela ova jedinstvena manifestacija. 
 
promo day
 
"ATV & Nautica" nastavlja da postavlja standarde u promociji i distribuciji ATV vozila, a ovo je samo još jedan primer njihove posvećenosti pružanju vrhunskog iskustva svojim klijentima i partnerima.
 
 
"Promo Day" u organizaciji ATV & Nautica ostaće u sećanju kao dan kada su se strast prema avanturi i inovacijama spojili u nezaboravno iskustvo.
 
promo day
 
Ako i vi želite da se bolje upoznate sa ATV modelima Loncin i Segway posetite ATV&Nautica prodajni salon na adresi Svetolika Nikačevića 1, Auto-put za Zagreb, Beograd, telefon: 063/35-99-99.
 
promo day 6
 
 
 

 

Tagovi: segway, Loncin, nautica