ATV & NAUTICA - Kod nas sajam počinje ranije!

Domaće vesti | 16:02 27.02.2024.
ATV & NAUTICA vas poziva da iskoristite ekskluzivne ponude i posebne cene na vozila iz njihovog asortimana pre početka MotoPassion sajma.
 
Ne morate da čekate sajam MotoPassion, koji se održava od 21- 27. marta na Beogradskom sajmu, iskoristite sajamske popuste i snižene cene već danas i krenite u svoju avanturu!
 
Posetite njihov prodajni salon ATV & NAUTICA na adresi Svetolika Nikačevića 1, autoput Zagreb, Beograd, gde možete pronaći sve detalje o modelima koji su dostupni po specijalnim cenama. Salon je otvoren od ponedeljka do petka od 09:00 do 17:00 časova, subotom od 09:00 do 14:00 časova.
 
Za dodatne informacije i upite, slobodno kontaktirajte njihov tim prodaje na broj telefona 063 35 9999. Njihovi prodavci su tu da vam pruže sve potrebne informacije o najnovijim modelima i da vam osiguraju vrhunsko iskustvo kupovine.
 
Ove godine, ATV & NAUTICA je proširila garanciju na Voge i Segway brendove, pružajući dodatni nivo sigurnosti i poverenja svojim kupcima. Sada možete uživati u produženoj garanciji na Voge motore od 4 godine, dok je za Segway produžena na 3 godine.
 
Ova odluka odražava čvrsto poverenje u kvalitet brendova Voge i Segway. Naša posvećenost kupcima je ključna, te smo se potrudili da produžimo garanciju kako bismo vam pružili dodatni mir i sigurnost tokom korišćenja naših vozila.
 
Zalihe modela koji se prodaju po specijalnim sajamskim cenama su ograničene, zato ih posetite što pre i započnite svoju sledeću avanturu na dva točka!
Tagovi: voge, segway, nautica