CFMOTO noviteti - Od stilskih kruzera do ATV-a visokih performansi

Domaće vesti | 10:25 20.03.2024.
CFMOTO koji važi za najbrže rastući brend u Powersport industriji već godinama izuzetno ulaže u razvoj novih modela. Za početak 2024. godine CFMOTO je spremio nekoliko novih modela iz segmenata motocikala i četvorotočkaša.
 
450 CL-C
Više od običnog cruiser motocikla, 450 CL-C je savršena fuzija neo retro detalja ukomponovanih u klasični cruiser dizajn. Njegov prefinjen dizajn odaje počast klasičnoj privlačnosti, dok tehnologija poslednje generacije kojom je opremljen omogućava uživanje u komforu karakteristično za svremene motocikle. Poseban duh modernog inženjerstva ovom klasičnom cruiseru daje njegov moderni dvocilindrični vodom hlađeni agregat sa uglom radilice od 270" i dvostrukom balns osovinom, zapremine 449 ccm i snage 30 kW.. Za udobnost je zaduženo upside ogibljenje. Koćenje je povereno četvoroklipnim kočionim kleštima i disku promera 320mm i zadnjem od 220mm. Sve ovo je podržano ABS i TCS sistemom protiv proklizavanja.
Cena: 5.490 Eur
 
450cl-c
 
450MT
On postavlja standarde u upravo nastajućoj srednjoj klasi Adventure motocikala. Stvoren sa željom da pored on road vožnje pruži mogućnost i ozbiljne off road vožnje. 450MT predstavlja idealan balans između forme i funkcije. On je idealna kombinacija večičine, oblika i performansi koja omogućava savladavanje izazovnih terena sa lakoćom. On vuče inspiraciju iz postojeće CFMOTO MT linije odišući naglašenim i dinamičnim stilom. Dvocilindrični pogonski vodom hlađeni agregat sa radilicom pod uglom od 270 stepeni je precizno konstruisan za avanturističku vožnju. pružajući ikustvo glatke isporuke snage, trenutnog odziva na komandu gasa i znatno smanjenih vibracija. Šasija spremna za avanturu uz ram od hrom-molibdena koji omogućuje ukupnu težinu motocikla od svega 175Kg, suspenzija sa dugog hoda, žičani točkovi od 21" napred i 18" nazad, udaljenost od tla 220mm omogućuju osvajanje  i najtežih terena sa sigurnošću.
Cena: 5.990 Eur
 
Bosch ABS i traction control sistem pružaju selektivan izbor u skladu sa željama vozača koji može isključiti ABS na zadnjem točku dok na prednjem ostaje aktivan. CF proklizavajuće kvačilo omogućava glatku promenu brzina i stabilnost pri spuštanju nizbrdo. Podesivom visinom sedišta i mogućnošću podešavanje položaja za vožnju u stojećem poloćaju 450MT pruća izuzetan komfor i mogućnost kontrole tokom vožnje. Opremljen detaljima bitnim za off road vožnju poput u vožnji podesive visine vetrobrana, aluminijumske zaštite pogonskog agregata, lako složivih retrovizora, off road nogostupa kao i širokog opsega dodatne opreme, on omogućava da vaša svaka avantura bude dovedena do savršenstva.
 
450mt
 
450SR-S
On je evolucija fantstičnog 450SR koji je Inspirisan profesionalnim trkanjem i pokretan fantstičnim dvocilindričnim vodom hlađenim pogonskim agregatom poslednje generacije. U verziji 450SR-S dizajn je unapređen da bi optimizovao aerodinamiku i dodatno istakao performanse. Njegova upečaatljiva snažna jednostrana zadnja viljuška pojačava njegov trkački izgled.Prorezi pored fara i prednja zakrilca omogućavaju da vazduh glatko klizi po karoseriji znatno umanjujući koficijent otpora vazduha. Skriveni izduvni sistem nenametljivo povezuje prednji i zadnji deo ovog motocikla dodatno naglašavajući sinergiju atraktivnog zadnji točka i mono viljuške.
Cena: 5.990 Eur
 
450sr-s
 
 
NOVI CFORCE X10
 Donosi potpuno novo poglavlje u premium klasu ATV vozila. Novi X10 donosi više od vrhunske performanse, avangardnog dizajna i najmodernijih tehnologija. On donosi superiorni balans snage, preciznosti i komfora. Potpuno novi pogonski agregat zapremine 963 ccm pruža impresivnih 95KS i 85Nm uz veliki broj tehničkih i dizajnerskih unapređenja koja ovu treću generaciju CFORCE 1000 linije čine jedinstvenim vozilom na tržištu i vozilom koje nije moguće uporediti ni sa jednim drugim postojećim modelom.
Cena: 13.490 Eur
 
cforce x10
 
Sve nove modele imaćete prilike da vidite u CFMOTO salonu u Beogradu tokom dana otvorenih vrata u periodu od 21. do 27. marta
Tagovi: cfmoto