Danas počinje sajam motocikala Motopassion

Domaće vesti | 08:03 21.03.2024.

Danas je dan koji ljubitelji motocikala i adrenalina nestrpljivo iščekuju - otvara se 16. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" na Beogradskom sajmu! 

 
Ovaj događaj, koji je istovremeno jedinstvena sajamska manifestacija i najznačajniji godišnji događaj u sektoru auto i moto industrije u regionu ali i jugoistočnoj Evropi, trajaće od 21. do 27. marta.
 
Sajamski entuzijazam i očekivanja su na vrhuncu s obzirom na činjenicu da prodaja motocikala i kvadova raste iz godine u godinu po stopi od čak trideset posto. Očekuje se da će "Motopassion" biti epicentar inovacija, strasti i uzbuđenja.
 
Na sajmu će se predstaviti oko 50 izlagača, sa više od 30 renomiranih brendova i čak 60 premijera, među kojima je 9 brendova i 5 premijera u sektoru ATV vozila i tricikala. 
 
Pored velikog broja moto noviteta posetioci će imati priliku da istraže širok spektar moto opreme i delova jer će na sajmu biti prisutni i uvoznici moto opreme i delova. Izložene će biti moto gume, kacige, jakne, rukavice i mnogi drugi proizvodi, a sve to će biti dostupno za kupovinu po sajamskim cenama direktno na štandovima uvoznika.
 
tago moto centar tcm
 
Za porodični izlet, posebno je rezervisan petak 22. mart kao "Family day", gde porodice mogu uživati u sajmu po privilegovanim cenama, ulaznica će iznositi samo 1.000 dinara.
 
Radno vreme sajma "Motopassion" je od 10 do 20 časova, osim poslednjeg dana, 27. marta, kada će radno vreme biti od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice iznosi 500 dinara, grupne ulaznice su 400 dinara, a za organizovane posete studenata i đaka cena je 300 dinara. Porodična karta košta 1.000 dinara.
 
Ne zaboravite, cena parkinga za automobile u krugu Sajma iznosi 150 dinara po satu.

Ne propustite priliku da doživite strast koja pokreće motocikliste širom sveta! Posetite sajam "Motopassion" od 21. do 27. marta na Beogradskom sajmu.
 
sajam motopassion
Tagovi: