GOES ATV Vozila - Ponovo na tržištu!

Domaće vesti | 11:12 02.05.2024.

CFMOTO važi za jedan od najbrže rastućih ali i najbrže razvijajućih brendova u powersport industriji.

 
Brzina kojom se gama CFMOTO vozila širi je impresivna ali isto i brzina kojom nove verzije zamenjuju postojeće modele. Neretko se dešava da neki od modela uprkos tome što su veoma aktuelni i čak i najprodavaniji u svojim klasama bivaju zamenjeni novim verzijama, koje opet kao po pravilu postaju najprodavanije u svojim klasama.
 
goes cfmoto
 
 
Početkom ove godina CFMOTO je u svoj sistem integrisao francuski brend ATV vozila GOES, čiji su se modeli nekada čak i proizvodili u CFMOTO fabrici. GOES je ATV brend koji je dugo godina bio prepoznat po vozilima koja poseduju optimizovan kvalitet i pouzdanost, sa distributovnom mrežom od 1240 prodajnih mesta u 17 evropskih zemalja. Integrisanjem u CFMOTO sistem GOES linija će i dalje nastaviti da karakterišu iste vrednosti, kvalitet i pouzdanost ali kroz CFMOTO modele. Takoreći GOES je postao podbrend u okviru CFMOTO-a koji će činiti modeli koji su u CFMOTO gami zamenjeni novim verzijama.
 
Prvi modeli koji su se već pojavili na tržištu pod oznakom GOES powered by CFMOTO su Terrox 400 i Terrox 500. Ovi modeli su izrađeni na platformi legendarnih CFMOTO CFORCE 450 i CFORCE 520 modela i pored već dokazane pouzdanosti ukombinovane sa jednostavnošću i karakteristikama ozbiljnih terenskih vozila takođe poseduju i veoma pristupačnu prodajnu cenu.
 
 
Više informacija o GOES vozilima možete naći na zvaničnom sajtu cfmoto.rs kao i kod pojedinih zvaničnih CFMOTO prodavaca.
Tagovi: cfmoto