Moto-Bike otvorio svoju radnju u Beogradu!

Domaće vesti | 11:07 20.03.2023.
Gotovo da nema ljubitelja motocikala koji nije čuo za firmu Moto-Bike iz Kaća i da mu barem nešto nije zatrebalo od njih.
 
Moto-Bike je 1999. godine osnovao strastveni ljubitelj Tomos motora, koji je u ovoj industriji uvideo potrebu za kvalitetnim rezervnim delovima za popularne "Tomosove" mopede. 
 
Kao i svaka velika kompanija i ova je krenula kao mala, sa fokusom na proizvodnju i prodaju rezervnih delova. Kako je potražnja za njihovim proizvodima rasla i ona je brzo rasla. Tokom vremena, Moto-Bike je proširio svoj asortiman proizvoda i na delove za druge motore. 
 
moto bike beograd
 
Danas, pored rezervnih delova je i uvoznik visokokvalitetne moto opreme, uključujući kacige, odeću i zaštitnu opremu. Ima dobru mrežu distributera po celoj Srbiji a bavi se i maloprodajom.
 
Pored maloprodajnih objekata u Kaću i u Novom Sadu danas je otvoren i maloprodajni objekat u Beogradu!
 
Moto-Bike maloprodaja delova i moto opreme se nalazi na adresi Trgovačka 20 Žarkovo.
 
moto bike beograd
 
Neki od svetski poznatih brendova sa kojima sarađuju i koje uvoze su Tucano Urbano, Modeka, Interphone, BS Battery, Ipone, LS2 oprema, DID lanci, JT lančanici, Denso, TRW, Ariete, HifloFiltro, Malossi, BS Battery, Ipone itd.
 
Moto-Bike sa svojim dugogodišnjim iskustvom i ogromnim asortimanom pruža izuzetnu uslugu kupcima i nastavlja da održava svoju reputaciju pouzdanog partnera svih vozača motora.
 
Posetite ih u Beogradu na adresi Trgovačka 20 gde vas čeka ogroman asortiman moto opreme i delova. Za dodatne informacije pozovite 065 80 80 277
 
moto bike shop beograd
 
moto bike beograd
 
 
Tagovi: tomos, Tucano, Modeka, Interphone, Battery, ipone, LS2, DID, Denso, Ariete, HifloFiltro, Malossi, Tucano Urbano