Sajam motocikala MotoPassion 2024 - Počinje zagrejavanje motora!

Domaće vesti | 13:04 01.02.2024.
Sajam automobila DDOR BG Car Show i Međunarodni sajam motocikala Motopassion održaće se na  u tradicionalnom terminu od 21-27. marta 2024. godine na Beogradskom sajmu.
 
Ovi događaji prredstavljaju najreprezentativnije i najekskluzivnije događaje u sektoru auto i moto industrije u našem regionu. 
 
Međunarodni sajam motocikala MotoPassion je prestižni događaj koji predstavlja vrhunsku priliku da zaronite u svet motocikala, skutera, ATV vozila, električnih motocikala i najnovije moto opreme. Sajam će okupiti najpoznatije svetske brendove, a posetioci će imati priliku da prvi put vide premijere i nove modele koji će obeležiti narednu eru vožnje na dva točka.
 
MotoPassion ne nudi samo priliku za obilazak izložbenih prostora već i bogat program dodatnih sadržaja. Posetioci će imati priliku da se informišu, obrazuju i zabave kroz edukativne panele, takmičenja, nagradne igre i još mnogo toga. Očekuje vas širok spektar događanja prilagođenih kako iskusnim vozačima, tako i onima koji tek planiraju svoje prve vožnje na dva točka.
 
Cilj ovog sajma je predstaviti najnovije novitete, trendove i perspektive u auto i moto industriji, kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Pored motocikala, posetioci će moći da istraže rezervne delove, opremu, proizvode prateće industrije i da se povežu sa strukovnim organizacijama, udruženjima, klubovima i medijima posvećenim svetu dvotočkaša.
 
Zato stavite ove datume u svoj kalendar i pridružite nam se na nezaboravnom putovanju kroz svet motocikala na 15. Međunarodnom sajmu motocikala MotoPassion u Beogradu! Vidimo se od 21. do 27. marta 2024. godine!
Tagovi: