Vozi sada - Plaćaj kasnije na rate!

Domaće vesti | 11:10 19.06.2024.
Uvoznik CFMOTO brenda za Srbiju pripremio je posebne uslove plaćanja za tri svoja modela: 300 NK, 700 MT i CFORCE 110 Basic.
 
Ovi modeli su dostupni za kupovinu na rate bez učešća, a prva rata stiže tek za 30 dana. Ovo je sjajna prilika da kupite novi motocikl po odličnim uslovima i uživate u vožnji odmah. Garancija traje 3 godine, a količine ovih modela su ograničene!
 
300 NK može biti vaš za samo 67 evra mesečno, bez učešća! Prva rata stiže tek za 30 dana. Ovaj model pokreće stabilan i agilan jednocilindrični motor hlađen tečnošću, koji nudi dobar obrtni moment, odlično ubrzanje i efikasnu potrošnju goriva. Krasi ga sportski, moderan izgled sa dosta tehnoloških inovacija. Sa svojim tehničkim poboljšanjima u izlaznoj snazi i glatkom radu, ovaj motor je lak za upravljanje i nudi pravo zadovoljstvo za vožnju čim se upali zeleno svetlo, sve to po veoma pristupačnoj ceni.
 
300nk
 
700 MT može biti vaš za 99 evra mesečno, bez učešća, a prva rata se plaća za 30 dana. CFMOTO 700 MT je namenjen kupcima koji traže nov i moderan adventure motocikl koji za relativno mali iznos pruža dosta, bilo da su u pitanju performanse ili moderna tehnologija. Poseduje ozbiljne performanse za svoju klasu, a sa svojom primamljivom cenom i uz garanciju od 3 godine postaje ozbiljan konkurent u svakom pogledu! Ovaj atraktivni model adventure motocikla je dostupan i za vlasnike A2 vozačke kategorije. Pored standardne verzije koja ima 55kW/75KS, verzija prilagođena vozačima sa A2 kategorijom vozačke dozvole ima 34kW/46KS.
 
700mt
 
CFORCE 110 Basic može da usreći nekoga za samo 29 evra mesečno, takođe bez učešća i sa plaćanjem prve rate tek za 30 dana. Kada se performanse van puta susretnu sa inovativnom roditeljskom kontrolom, rezultat je zabava za sve. CFORCE 110 je ATV namenjen najmlađima. Svi kvaliteti i karakteristike koje se nalaze u modelima ATV pune veličine, sada su prilagođeni za decu. CFORCE 110 lako savladava neravan teren i grube površine, omogućavajući mladim vozačima da steknu samopouzdanje i nauče da izvode naprednije manevre.
 
cforce 110
 
Nemojte propustiti ovu priliku da iskoristite posebne uslove plaćanja i uživate u vožnji odmah. Kupovinom CFMOTO motocikala po ovim povoljnim uslovima, osiguravate sebi kvalitetno vozilo uz minimalne mesečne rate i garanciju od 3 godine. Vozi sada, plaćaj kasnije na rate!
 
Za sve dodatne informacije posetite sajt www.cfmoto.rs ili pozovite 011/311-9-511.
Tagovi: cfmoto