Yamaha XMAX 300 je stigao!

Domaće vesti | 14:10 28.04.2023.
Posle svetske premijere u Milanu Yamaha XMAX 300 stigao je i na naše tržište. Prvi primerak je premijerno izložen i predstavljen juce u salonu Yamaha PLattner u Beogradu gde su svi zainteresovani  mogli da ga vide uživo i saznaju na licu mesta sve što ih o ovom modelu zanima.
 
Dinamičan dizajn karoserije sa novim prednjim osvetljenjem u obliku slova X doprinosi da XMAX ima još radikalniji i prepoznatljiviji izgled, a bočni oklopi u obliku 3D bumeranga pojačavaju čistu MAX DNK. Visoko postavljena LED prednja svetla čine vozača vidljivim u gustom saobraćaju dok novo sedište poboljšava udobnost pri stani - kreni gradskoj vožnji.
 
 
Kada vidite šta XMAX 300 može da ponudi, ne čudi što je ovaj stilski sportski skuter jedan od najprodavanijih modela u klasi. 
 
 
Uz dinamičan novi dizajn karoserije i visoke specifikacije ovaj skuter je opremljen da svako putovanje učini posebnim iskustvom.
 
Pokreće Euro 5 Blue Core agregar radne zapremine 292cc maksimalne snage 20.6kw pri 7.250 obrtaja u minutu.
 
yamaha xmax
 
Novi XMAX izdvajaju novine poput LCD instrument table, povezivanje sa pametnim telefonom, led osvetljenje, visoko postavljeni pokazivači prvaca, kontrola proklizavanja, paljenje putem pametnog ključa kao i podesiv vetrobran i upravljač.
 
 
yamaha xmas led svetla
 
 
XMAX dolazi u varijantama XMAX  i Tech MAX. 
 
XMAX je kupcima dostupan u bojama "Icon Blue" i "Sonic Grey" dok su za Tech MAX dostupne boje "Dark Petrov" i "Tech Black"
 
Tech MAX se izdvaja po "Tech" detaljima poput aluminijumskih oplata, sedište je dodatno prošiveno, ima dva TFT displeja itd. 
 
Cene:
 
2023 XMAX 300 6840 evra
2023 XMAX 300 Tech MAX 7540 evra
 
Za sve dodatne infomacija i usove plaćanja kontaktirajte uvoznika za Srbiju Yamaha Plattner na telefon 011 7777 666 ili ih posetite u njihovim salonima u Beogradu na adresi Vojislava Nanovića 27 i Novom Sadu na adresi Novosadski put 67, Veternik - Novi Sad.
 
Tagovi: Yamaha