Prvi pogled na novi QJMotor OAO Pro

U pejzažu urbane mobilnosti koji se stalno razvija, električni motocikli i skuteri nastavljaju da redefinišu način na koji se krećemo gradskim ulicama.

Jedan novih modela u segmentu električnih motocikala je QJMotor OAO Pro. Ranije poznat kao QJMotor RX, ovaj električni sportski motocikl je prošao kroz transformaciju od svog debija na EICMA sajmu 2022.

Preimenovan i sređen, OAO Pro se sada može pohvaliti izuzetnom autonomijom od 170 km po punjenju, što je značajna nadogradnja u odnosu na prethodnih 120 kilometara.Ispod svog elegantnog eksterijera, OAO Pro na centralnom delu ima električni agregat nominalne snage od 5kW, koja može da se uveća na 10kW tokom preticanja.
Ove brojke, iako skromne na papiru, pretvaraju se u uzbudljivo iskustvo vožnje sa odzivom zahvaljujući neprekidnoj isporuci snage. Baterija od 72 V i 90 Ah napaja motor, a ima koristi od regenerativnog kočenja za efikasno punjenje.

Uz maksimalnu brzinu od oko 100 km/h, OAO Pro uspostavlja ravnotežu između praktičnosti gradskog putovanja i sportske dinamike. Manuelni menjač sa četiri stepena prenosa čuva osećaj tradicionalnih sportskih motocikala, služeći vozačima koji traže zanimljivu vožnju.S težinom od164 kg i niskom visinom sedišta od 780 milimetara, QJMotor OAO Pro nudi pristupačnost vozačima različitog rasta.

U međuvremenu, kočnice opremljene ABS-om i LED svetla obezbeđuju sigurnost u vožnji, dok LCD instrument tabla, zajedno sa pogodnim USB utičnicom, održava vozače dobro informisanim tokom njihovog putovanja.

Tagovi: qjmotor