Kove premijerno na sajmu MotoPassion

MotoPassion | 08:23 25.03.2024.

Zahvaljujući kompaniji Burnout na našem tržištu stigli su Kove motocikli. Premijerno su predstavljeni na sajmu MotoPassion koji se trenutno održava na Beogradskom sajmu i traje do 27. marta.

 
Burnout, poznat po svojoj predanosti i slušanju potreba svojih klijenata, donosi Kove brend na naše tržište. 
 
Očekivanja su visoka, a interesovanje za ovaj brend je ogromno!
 
Na sajmu Motopassion su predstavljeni modeli Kove 510x i Kove 450 Rally, koji su već privukli pažnju ljubitelja motocikala širom sveta.
 
Kove 510x je adventure motor srednje klase namenjen avanturistima koji traže udobnost i dobre performanse. Uspravan položaj za vožnju, podesiv upravljač i prostrano sedište nude udobnost za duge vožnje. S obzirom da se izdvaja kao jedan od najlakših u svojoj klasi obećava lako upravljanje i lagodnu vožnju. Pokreće ga paralelni tvin motor od 498 kubika snage 47,6 KS koji obećava nezaboravno iskustvo kako na asfaltu, tako i na off-road terenima.
 
kove 500x
 
Kove 450 Rally predstavlja san svakog ljubitelja off-road vožnje. Inspirisan legendarnim Dakar trkama, ovaj motor je lagan, izdržljiv i spreman za najteže terene. Sa tri velika rezervoara ukupne zapremine 31 litar i impresivnim dizajnom, Kove 450 Rally donosi istinsko iskustvo pustinjskih avantura. Direktno sa Dakara stiže na sajam, potvrđujući kvalitet i izdržljivost ovih mašina, koje su i ove godine, kao i prošle, uspešno završile ovu zahtevnu trku.
 
kove 450 rally
 
Ne propustite priliku da otkrijete svet Kove motocikala na sajmu MotoPassion, jer avantura vas čeka samo jedan korak dalje!
Tagovi: