Moto Morini na sajmu Motopassion

MotoPassion | 10:11 24.03.2024.
Moto Morini je privukao dosta pažnje na sajmu motocikala Motopassion u Beogradu predstavivši uz svoje prodajne modele i 3 premijere.
 
Premijerno na sajmu MotoPassion predstavljeni su domaćoj publici modeli Calibro, Corsaro i Milano koji su u novembru imali svoje svetske premijere na sajmu u Milanu.
 
Calibro je model koji karakteriše dizajn "velike ličnosti", prilagođen onima koji cene stil i traže jedinstveni motocikl sa tipičnim "američkim" izgledom. Dolazi kao proširenje game sa kojim se ulazi u segment custom motocikala. Dostupan će biti u varijanti pune snage ili ograničen na 35 kW zbog A2 licence. 
 
Milano je nejked motocikl bezvremenskog izgleda, spoj elegancije, snage i tehnološke inovacije. Pokreće ga V-tvin agregat koji nudi izvrsne performanse. Opremljen naprednim TFT ekranom i četiri režima vožnje, Milano je savršen izbor za one koji traže kvalitet, ne odustajući od inovacije i dinamične vožnje.
 
Corsaro 750 je inženjersko remek-delo koje odaje počast Moto Morini tradiciji i budućnosti. Sa novim 750cc motorom, jedinstvenim dizajnom i inovativnim tehničkim rešenjima, Corsaro 750 objedinjuje italijanski ukus i tradiciju. Pokreće ga V-Twin jedinica od 750 kubika, u potpunosti dizajnirana u Italiji.
 
Sa druge strane na sajmu Motopassion u prvom planu su bili prodajni modeli koji su sada našoj publici već dobro poznati Seiemmezzo SCR, Seiemmezzo STR i X-Cape 650.
 
 
Seiemmezzo SCR predstavlja Scramblera koji karakterišu klasične i elegantne linije. Namenjen je onima koji cene klasičan dizajn, ali istovremeno žele da uživaju u naprednim tehničkim karakteristikama. Sa agregatom od 649 kubika snage 61KS ovaj motocikl pruža impresivne performanse, dok maksimalna brzina od 170 km/h obezbeđuje uzbuđenje na otvorenom putu. Tamo gde se tradicija susreće sa inovacijama, Seiemmezzo SCR pronalazi savršenu kombinaciju kako bi ostvario svoj puni potencijal. 
 
Seiemmezzo str
 
Seiemmezzo STR je motocikl je namenjen svim zaljubljenicima "nakeda", donoseći savršenu kombinaciju performansi, efikasnosti, lepote i sportskog duha. Sa agregatom od 649 kubika snage 61KS pri 8250 obrtaja u minuti postiže maksimalnu brzinu od 170 km/h. Ovaj motocikl će svakom vozaču pružiti nezaboravno iskustvo vožnje, ističući se svojim perfektnim spojem stila, performansi i inovativnosti.
 
x cape 650
 
U srcu Moto Morini X-Cape 650 modela pulsira avanturistički duh, usklađen s autentičnim stilom brenda. Svestranost, zabava i udobnost čine suštinske karakteristike ovog motocikla, koje su elegantno utkane u njegov futuristički dizajn koji mami pogled. Sa svojim agregatom od 649 kubika isporučuje 60 konjskih snaga pri 8.250 obrtaja u minuti. Jedinstvena kombinacija performansi i udobnosti garantuje izvanrednu upravljivost i stabilnost, čineći X-CAPE idealnim izborom za vožnju kako na putu tako i van van njega.
 
Za dodatne informacije posetite sajt uvoznika za Srbiju www.motomorini-srbija.rs ili pozovite  011 288 95 54
Tagovi: