Suzuki na sajmu Motopassion

MotoPassion | 16:16 26.03.2024.

Uvoznik Suzuki motocikala, Eurosumar, na sajmu Motopassion ove godine predstavio je svoju bogatu gamu dvotočkaša.

 

Suzuki je dobro poznat svetski brend koji uz tradiciju opravdava i kvalitet u svakom pogledu.
 
Iz njihove ponude nama su posebno privukla pažnju tri modela GSX-S 1000, GSX-S 1000 GX i GSX-S 1000 GT.
 
Nekoliko generacija unazad Suzuki je radio i unapređivao agregat iz GSX-S 1000 modela dok nije napravio agregat koji ima lep raspon snage tokom celog raspona obrtaja. Radi se o rednom četvorocilindričnom agregatu radne zapremine 999 cm3, snage 153 KS. To je agregat koji pokreće i ova tri motocikla i garantuje potpuno uživanje u vožnji.
 
gsx s 1000 
 
GSX-S 1000 predstavlja naked sport motocikl vrhunskih performansi futurističkog izgleda spremnog da privuče pažnju i zavlada ulicama. Ima potpuno podesivo ogibljenje pomoću KYB viljuške i lako podesivog zadnjeg amortizera. Performanse zaustavljanja obezbeđuju radijalne kočnice sa dvotrukim ABS sistemom i Brembo kočione čeljusti i sve  to uz najnaprednije dostupne tehnologije za vozača.
 
gsx s 1000 gx
 
GSX-S 1000 GX je uzbudljiv model motocikla koji predstavlja viziju Suzukija o tome šta luksuzni crossover motocikl treba da pruži. Kombinujući najbolje osobine sportskih i avanturističkih turer motocikala, "GX" donosi svestranost motocikla koji je napravljen da bude udoban, upravljiv i podjednako sposoban da zadovolji vozača, bilo da uživa u agresivnoj sportskoj vožnji ili putuje na duge udaljenosti bilo kojom vrstom puta.
 
gsx s 1000 gx
 
GSX-S 1000 GT pametno kombinuje šampionske performanse svog agregata baziranog na GSX-R1000 sa laganom šasijom kako bi vozačima pružio uzbudljivo i udobno iskustvo vožnje Grand Tourer-a. Predstavlja Grand Tourer sa funkcionalnošću sportskog motocikla, avangardnim stilom i širokim izborom opcione opreme poput zaista funkcionalnih, integrisanih bočnih kofera. 
 
Sva tri modela poseduju najnaprednije dostupne tehnologija za vozača činći time potpuno uživanje u vožnji!
 
Za sve dodatne informacije posetite sajt uvoznika www.suzuki-srbija.rs
Tagovi: suzuki