Zontes premijere su stigle na sajam Motopassion

MotoPassion | 11:48 23.03.2024.

 Zontes modeli 501G, 703 F i 703 RR  koji su premijerno predstavljeni u novembru na sajmu EICMA u Milanu stigli su u Beograd gde će se premijerno predstaviti našoj publici.

Zontes je svoju gamu proširio agregatom od 500 kubika koji se sada pridružuje porodici! Posle dobrih iskustava sa modelima od 350 kubika Zontes je sada spreman za naredni korak. Razvio je agregat zapremine od 500 cc koji je nedavno predstavio na sajmu EICMA u Milanu, a na našem tržištu sada stiže premijerno model 501G koji će biti izložen na sajmu Motopassion od 21. do 27. marta.
 
Zontes 501G pokreće jednocilindrični agregat 491cc sa vodenim hlađenjem i EURO 5 homologacijom. Sa impresivnim obrtnim momentom od 53 Nm pri 5500rpm i maksimalnom snagom od 35 Kw pri 7500rpm, ovaj model obećava izuzetnu dinamiku i performanse na putu. Sistem elektronskog ubrizgavanja goriva osigurava efikasno sagorevanje i optimalnu ekonomičnost goriva tako da prosečna potrošnja iznosi 4 litara na 100 kilometara.
 
Zontes 501G dolazi opremljen naprednim ABS kočnicama i TSC sistemom protiv proklizavanja. Sa prednjom i zadnjom disk kočnicom, ovaj motocikl pruža stabilno zaustavljanje i pouzdanu kontrolu u svim uslovima vožnje.
 
Dolazi sa bogatom dodatnom opremom, tako da poseduju TFT kolor ekran, LED osvetljenje, veliki prostor za odlaganje ispod sedišta, a tu je i podesivo vešanje, grejači ručica, podesiv vetrobran itd.
 
Dizajniran u ADV fazonu predstavlja savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti, obećavajući nezaboravno iskustvo vožnje na svakom kilometru.
 
Kompanija Zontes pravi korak napred i ulaskom u svet trocilindarskih motocikala, pri čemu razvija dva potpuno nova modela 703F i 703RR.
 
703-F dolazi kako bi se udovoljila želja za avanturom i putovanjima, a s druge strane 703-RR stiže da pokaže svoj supersportski karakter na putu.
 
zontes 703f
 
Iako su na sajmu EICMA u Milanu predstavljeni kao koncepti čine se vrlo bliski proizvodnim modelima i mogli bi stići već 2024. godine u prodajne salone.
 
Zontes je ponosno najavio svoj model 703F, impresivan model koji kombinuje vrhunske performanse i sofisticiran dizajn kako bi pružio nezaboravno iskustvo vožnje na putevima širom sveta.
 
Srce ovog modela čini trocilindrični Euro 5 agregat od 699 cc sa vodenim hlađenjem, koji oslobađa čak 100 konjskih snaga pri 9.000 o/min. Ovo čini Zontes 703F izuzetno moćnim i agilnim motociklom, sposobnim da pruži uzbuđenje i zadovoljstvo tokom svake vožnje.
 
Sa elektronskim ubrizgavanjem goriva osigurava precizno i efikasno sagorevanje goriva, što rezultira poboljšanom ekonomičnošću i performansama. Kada je u pitanju sigurnost, ovaj model je opremljen dvostrukim ABS kočnicama Brembo, pružajući vozaču pouzdanu kontrolu i zaustavljanje u svim situacijama na putu.
 
Jedna od ključnih karakteristika Zontes 703F biće podesivo vešanje, koje omogućava vozaču da prilagodi postavke vožnje prema svojim preferencijama i uslovima puta. To, zajedno sa točkovima napred 90/90-21 i pozadi 150/70-18, garantuje stabilnu i udobnu vožnju na različitim terenima.
 
Ful kolor LCD displej pruža jasno i pregledno prikazivanje svih informacija o vožnji, omogućavajući vozaču da lako prati brzinu, obrtaje motora i druge važne parametre.
 
Zontes 703F predstavlja spoj izuzetnih performansi, napredne tehnologije i elegantnog dizajna, čineći ga idealnim izborom za sve ljubitelje avanturističke vožnje koji traže vrhunsko iskustvo na dva točka.
 
Zontes 703RR je model koji će osvojiti srca ljubitelja sportskih motocikala. Ovaj model predstavlja vrhunac tehnologije i performansi, dizajniran da pruži nezaboravno iskustvo vožnje na stazi i otvorenim putevima.
 
zontes 703rr
 
Sa svojim trocilindričnim Euro 5 agregatom od 699 cc sa vodenim hlađenjem, Zontes 703RR oslobađa impresivnih 110 konjskih snaga pri 11.000 o/min. Elektronsko ubrizgavanje goriva osigurava besprekoran rad motora i optimalne performanse u svim uslovima vožnje.
 
Kada je u pitanju sigurnost, Zontes 703RR ne pravi kompromise. Opremljen je dvostrukim ABS kočnicama Brembo koje pružaju izvanrednu kontrolu i zaustavljanje, čak i pri visokim brzinama. Točkovi dimenzija 120/70-17 napred i 180/55-17 pozadi osiguravaju stabilnost i precizno upravljanje, čineći svaku vožnju uzbudljivom avanturom.
 
Ful kolor LCD displej pruža vozaču sve potrebne informacije na jednom mestu, omogućavajući mu da lako prati brzinu, obrtaje motora, temperatura i druge parametre vožnje.
 
Zontes 703RR je simbol vrhunskog inženjeringa i strastvenog dizajna, stvoren da premaši očekivanja i ostavi neizbrisiv utisak na putevima širom sveta. Ovaj motocikl je idealan izbor za sve entuzijaste koji traže vrhunske performanse i nezaboravno iskustvo vožnje.
 
Zontes sa ovim novim modelima još jednom potvrđuje svoju dinamiku i želju za razvojem, proširujući svoju karakterističnu DNK na velike klase zapremina motora.
 
Više detaljnijih informacija o ovim modelima saznajte na sajmu MotoPassion gde će biti izloženi od 21. do 27 marta. 
 
Tagovi: