Upoznajte novog igrača na tržištu - Zontes U1-125

Noviteti | 08:52 01.08.2023.
Na tržištu Srbije stigao je jedan novi uzbudljivi model motocikla, u pitanju je Zontes U1-125. Na prvi pogled Zontes U1-125 impresionira svojim modernim dizajnom i izvrsnom izradom a kada se malo bolje istraži shvatamo da donosi nove standarde u klasi 125cc motocikala.
 
Zontes je brend kompanije Guandgdong Tayo Motorcycle Co, koji je tri puta dobijao nagradu za tehnološku inovaciju. Većina delova, uključujući i agregate, dizajniraju se i prozivode u Zontes-ovoj fabrici. Za one delove koje su odabrali da ne proizvode sami, odrabrali su vrhunske partnere poput Bosch-a, Osram-a, Juan-a i drugih.
 
Na evropskom tržištu Zontes pravi ozbiljne rezultate nekoliko godina unazad, pogotovo na tržištima Španije, Grčke i Francuske. U Srbiji je prisutan poslednje 3 godine, a od početka ove godine oficijalni uvoznik za Zontes je Autopromet Motors. Vrata njihovog salona su Vam otvorena svakog dana od 8h do 18h i subotom od 8h do 14h  na adresi Autoput za Zagreb broj 5.  Za sve dodatne informacije možete da ih pozovete na telefone 011 319 31 50 ili 060 500 24 13.
 
zontes u1 125
 
Zontes U1-125 pokreće jednocilindrični agregat nove generacije od 125cc sa vodenim hlađenjem. Snaga od 14.5KS i obrtni moment od 13Nm na 7.000 obrtaja čine ovaj motocikl pravim malim trkačem i savršenim motocikom za one koji poseduju A1 dozvolu. Bez obzira da li vozite gradskim ulicama ili planinskim putevima, zudovoljstvo u vožnji vam neće nedostajati.
 
zontes u1 125
 
Zontes U1-125 je dizajniran za udobnost i avanturu. Nove žičane felne i Tubeless gume čine ga veoma udobnim a omogućavaju vam i da siđete sa puta i istražujete nove destinacije. Bilo da se odlučite za gradsku vožnju ili avanturistički duh, ovaj motocikl će se prilagoditi vašim potrebama.
 
zontes u1 125
 
Sigurnost je uvek na prvom mestu, pa Zontes U1-125 ne zaostaje po tom pitanju. Disk kočnice i Bosch-ov dvokanalni ABS sistem čine savršenu kombinaciju koja vam pruža potpunu kontrolu pri svakom kočenju. Bez obzira na uslove na putu, možete biti sigurni da će ovaj motocikl brzo i pouzdano reagovati na vaše komande.
 
zontes u1 125
 
Štitnici za ruke i crashbarovi su standardna oprema kod ovog modela. Ovi elementi ne samo da pružaju dodatnu zaštitu vama kao vozaču, već i vašem motociklu kako bi bezbednost podigi na to viši nivo.
 
Ovaj mali model se izdvaja i sa svojim LCD ekranom. Na ovom modernom ekranu lako možete pratiti sve bitne informacije tokom vožnje. Od brzine i obrtaja motora do nivoa goriva i temperature, imate sve pod kontrolom bez potrebe da skidate pogled sa puta.
 
zontes u1 125
 
LED farovi su takođe tu kako bi unapredili vidljivost tokom noćne vožnje. Bez obzira na uslove na putu, ovi farovi će vam pružiti jasno osvetljenje puta ispred vas, čineći vožnju noću bezbednijom i prijatnijom.
 
Paljenjem bez ključa i duplim usb priključcima ovaj model upotpunjuje sve nove standarde koje donosi.
 
zontes u1 125
 
Na tržištu Srbije, Zontes U1-125 je dostupan u tri različite boje: srebrno-žuta, mat plava-narandžasta i cela narandžasta- Tako da možete odabrati onu koja najbolje odražava vašu ličnost i stil!
 
Kada je reč o ceni, Zontes U1-125 pored toga što je atraktivan on je i pristupačan. Sa cenom od 3.490€, dobićete motor sa sjajnim performansama, modernim karakteristikama i bezbednosnim elementima. Garancija od 3 godine govori da je  proizvođač očigledno uveren u kvalitet i pouzdanost ovog motocikla. Detaljne tahničke karakteristike kao i dimenzije pogledajte na sajtu uvoznika www.zontes.rs
 
Zontes U1-125 je motocikl koji kombinuje snagu, udobnost, sigurnost i moderni dizajn. Ovaj model će pre svega privući pažnju onih koji tek ulaze u svet dvotočkaša, tako da ako tražite motocikl koji će vam pružiti nezaboravnu vožnju i avanturu, Zontes U1-125 je definitivno vredan razmatranja.
 
zontes u1 125
Tagovi: