SYM ADXTG 400 avanturistički skuter spreman za debi naredne godine

Strane vesti | 16:24 18.12.2023.

Predviđen da debituje naredne godine, SYM ADXTG 400 je spreman da napravi uzbudljiv ulazak u segment avanturističkih skutera, a može se pohvaliti žestokim dizajnom i impresivnim specifikacijama.

Navodno inspirisan drevnim predatorom smilodonom, takođe poznatim kao sabljozubi tigar, SYM je u ADXTG 400 uneo linije koje ga izdvajaju na tržištu zasićenim ili neo-retro ili agresivnim dizajnom. Retko vidimo poređenja sa praistorijskim grabežljivcima koji kidaju meso u pejzažu motocikala.

ADXTG 400 pokreće robustan motor zapremine 399 kubika koji isporučuje 35 KS, s maksimalnim obrtnim momentom od 36 Nm.Pozicioniran kao avanturistički skuter, SYM samouvereno potvrđuje sposobnost ADXTG 400 na različitim terenima, a specifikacije zaista podržavaju ovu tvrdnju. Skuter ima čvrstu aluminijumsku zadnju viljušku sa centralizovanim Sanyang multilink ogibljenjem. Krutost upravljača je podesiva kako bi zadovoljila želje vozača, kao i ekran. Pored toga, skuter je opremljen štitnicima za ruke, vešanjem sa dugim hodom (tačne mere nisu otkrivene), duplim sportskim Maxxis M6017S gumama i standardnim štitnikom kartera.

SYM naglašava intenzivno razmatran beskompromisni, off-road stojeći položaj za vozača, a prisustvo USB utičnice pruža pogodnost za punjenje uređaja tokom dužih vožnji.
U pogledu elektronike, ADXTG 400 predstavlja nekoliko novina. Posebno, ima off-road režim u okviru Bosch ABS sistema.
Ovaj inovativni sistem, koji se obično nalazi na off-road biciklima, isključuje ABS na zadnjem točku dok održava funkcionalnost na prednjem.

Štaviše, uključivanje u snažno usporavanje pri brzinama iznad 70 km/h aktivira svetlo kočenja u nuždi (EBL). SYM kaže da njegova posvećenost unapređenju elektronskih funkcija naglašava želju kompanija za što boljim iskustvom u vožnji.

Tagovi: sym