Plattner premium MotoShop za brzu i laku kupovinu moto opreme

Domaće vesti | 17:06 14.11.2023.
Plattner Motors ponosno predstavlja svoj novi modernan web shop. Novi online prostor, kreiran da zadovolji potrebe ljubitelja motociklizma širom Srbije, omogućava brzu i laku kupovinu uz brojne pogodnosti.
 
Plattner kao ovlašteni diler Yamaha proizvoda i distributer renomiranih svetskih brendova moto opreme poput Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Pirelli, Metzeler, Shad, Cardo i Sena itekako ima šta da ponudi ljubiteljima motora koji posete njihov web shop.
 
Na staroj dobro poznatoj adresi www.plattner-motoshop.rs očekuje vas potpuno novo iskustvo online kupovine. Sa modernim dizajnom koji ima za cilj da ubrza pretragu proizvoda, olakša iskustvo online kupovine i pruži bogatiji sadržaj uz unapređenu ponudu proizvoda, Plattner Premium MotoShop predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje motocikala.
 
Jedan od zanimljivih elemenata novog web shopa je blog sekcija, koja donosi tekstove o aktuelnim temama iz sveta motociklizma. Posetioci mogu očekivati korisne savete, recenzije proizvoda, vodiče za održavanje motocikala itd.
 
Plattner Motors želi da podeli strast prema motociklizmu sa svojim kupcima, stvarajući zajednicu koja se oslanja na iskustvo i znanje. Godinama maksimalno posvećeni svojim kupcima u pružanju vrhunskog iskustva kupovine, sa ovim novim web shopom to dodatno potvrđuju.
 
Novi web shop je optimizovan za mobilne telefone, pružajući korisnicima mogućnost da pregledaju i kupe proizvode na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.
 
plattner moto shop
 
Ono što je trenutno aktuelno je i to da posetioci mogu iskoristiti atraktivne promotivne popuste koji dostižu čak do 40%, čineći kupovinu još povoljnijom.
 
Posetite www.plattner-motoshop.rs i otkrijte širok spektar proizvoda i prestižne moto opreme renomiranih brendova iz njihove ponude.
 
Plattner Motors - Vreme je za kvalitet!
Tagovi: Yamaha, metzeler, Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Shad, Cardo