Savršeni Pokloni za Bajkere u Plattner Motors-u

Domaće vesti | 19:30 21.12.2023.
U Plattner Motors-u u toku je veliko sniženje do čak 60%. Ova sjajna ponuda predstavlja idealnu priliku za sve ljude koji traže savršen poklon za svoje voljene prijatelje i partnere bajkere.
 
Proizvodi vrhunskih svetskih brendova poput Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Pirelli, Metzeler, Shad, Cardo i Sena koji se nalaze u sekciji OUTLET su sniženi i do 60%.
 
Ova izuzetna prilika traje do utorka 26. decembra 2023.
 
Plattner Motors, sa salonima na atraktivnim lokacijama u Beogradu i Novom Sadu, pruža jedinstvenu priliku kupcima da lično isprobaju i pregledaju proizvode pre nego što donesu odluku. Stručni tim zaposlenih stoji na raspolaganju kako bi pružio savete i pomoć u izboru najbolje opreme prema individualnim potrebama i stilu vožnje.
 
Oni koji žele iskoristiti udobnost online kupovine mogu posetiti moderni webshop na adresi www.plattner-motoshop.rs. Kreiran sa fokusom na brzu i laku online kupovinu, ovaj webshop omogućava kupcima da pregledaju širok asortiman proizvoda i obave sigurnu kupovinu iz udobnosti svog doma.
 
Akcija traje do utorka, 26. decembra 2023., zato ne propustite priliku da obezbedite fantastične poklone za bajkere u vašem životu.
 
Tagovi: metzeler, Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Shad, Cardo