Sniženje moto opreme u Plattner Motorsu!

Domaće vesti | 14:16 04.11.2020.
Plattner Motors spremio je popuste za sve svoje verne kupce. Od 02. do 20. novembra u Plattner Motorsu su popusti na sve njihove brendove!
 
Na moto opremu Dainese, Alpinestars i Sena Bluetooth komunikacijske sisteme poust je 15%
 
Na sve proizvode AGV, Shad, Cardo i Akrapović popust je 20%
 
 
 
popust moto opreme
 
 
Da podsetimo Plattner Motors, uvoznik Yamaha motora i najprestižnijih brendova moto opreme, otvorio je svoj novi Moto Shop u Beogradu.
 
Na adresi bulevar Arsenija Čarnojevića 95b na Novom Beogradu otvoren je novi salon gde je izložena velika ponuda kvalitetne motoopreme, torbi, kofera i komunikacijskih uređaja a sve to pod njihovim poznatim sloganom "Vreme je za kvalitet". 
 
Na staroj adresi, Maksima Gorkog 153 Beograd, ostao je Yamaha prodajni salon i servis!
 
Njihov asortiman najkvalitetnijih svetskih brendova od ove godine proširen je i novim brendovima među kojima su Alpinestars - jedan od najpoznatijih svetskih brendova moto oprema, Shad - koferi vrhunskog kvaliteta, CARDO - vodeći svetski brend u svetu komunikacije među vozačima motocikala i SENA - vrhunski modeli Bluetooth komunikacijskih i interkom sistema.
 
Pored novih brendova u novom shopu su takođe i dobro poznati stari brendovi poput Dainese moto opreme, AGV kaciga i Akrapovič izduva.
 
Za sve dodatne informacije ih pozovite 064/822-92-32 ili ih najbolje posetite na novoj adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića 95b na Novom Beogradu.
 
V R E M E    J E    Z A    K V A L I T E T ! 
 
Radno vreme: 
radnim danom 9:00-17:00 
subotom 10:00-13:00
Kontakt telefon:064/822-92-32 
Tagovi: Yamaha, Dainese, AGV, Alpinestars, Akrapovič, Shad, Cardo