Zontes Skuteri od 350cc po promotivnoj ceni

Domaće vesti | 12:39 09.08.2023.
Uzbudljive vesti su stigle direktno od ovlašćenog uvoznika Zontes motocikala i skutera za Srbiju. Sada je pravo vreme da ostvarite svoj san o vožnji velikog gradskog skutera!
 
U toku je akcijska kampanja koja vam omogućava da postanete vlasnik jednog od skutera iz Zontes porodice po promotivnoj ceni i uz mogućnost kupovine na kredit. Bez obzira da li ste ljubitelj gradske vožnje, strastveni avanturista ili težite tehničim inovacijama, Zontes ima pravi model za vas.
 
Zontes M350: Snaga i Agilnost u Kompaktnom Paketu
 
m350
 
Ako volite agilnu vožnju i moderni dizajn, M350 će vas osvojiti svojim performansama i karakterom. Novi agregat od 350 kubika sa 37KS snage daje vam potrebnu snagu da dominirate putem. Takođe, M350 je opremljen naprednim tehnologijama kao što su paljenje bez ključa, TFT ekran, USB priključak i elektronski podesiv vizir, omogućavajući vam da vožnju prilagodite svojim potrebama.
 
Da vožnja bude bezbedna postaraće se novi sistem za kontrolu proklizavanja, kao i Bosch-ov dvokanalni ABS kočioni sistem sa disk kočnicama.
 
Akcijska cena modela M350 je 4.690e a moguća je kupovina na kredit sa fiksnom kamatnom stopom uz češće od 1.500e rata iznosi 49e mesečno.
 
Zontes D350: Snaga i Stil u Jednom
 
zontes 350
 
Zontes D350 je skuter koji osvaja svojim jedinstvenim dizajnom i odličnim performansama. Upečatljivi LED farovi krase prednji deo ovog skutera, dajući mu posebnu notu elegancije. Vrhunski agregat od 350 kubika sa vodenim hlađenjem daje snagu od 37KS, postavljajući D350 kao jednog od lidera u svojoj klasi.
 
Za vašu bezbednost, D350 je opremljen najnovijim sistemom kontrole proklizavanja i Bosch-ovim dvokanalnim ABS sistemom, garantujući sigurnu vožnju i bezbedno zaustavljanje u svim uslovima. Pored toga, bogata standardna oprema uključuje elektronski podesiv vizir, paljenje bez ključa i napredni TFT ekran sa bluetooth konekcijom za praćenje poziva tokom vožnje.

Akcijska cena modela D350 je sa 4.990e. Takođe je moguća kupovina na kredit sa fiksnom kamatnom stopom uz češće od 1.500e rata iznosi 52e mesečno.
 
Zontes E350: Maksi Skuter za Maksimalni Užitak
 
zontes e350
 
Ako sanjarite o dužim putovanjima i želite da se istaknete u gužvi, E350 je pravi izbor za vas. Prvi Maksi Skuter u Zontes liniji dolazi sa snažnim agregatom od 350 kubika i čak 37KS snage. Ovo vozilo ne samo da nudi udobnu vožnju u gradu, već i otvara vrata avanturi na otvorenom putu.
 
Ovaj maksi skuter nije samo maksi po svojoj veličini, već i po nivou opreme koji poseduje, jer je upravo E350 skuter sa najviše opreme u Zontes liniji skutera. Veći TFT ekran u boji omogućava jasnu vidljivost informacija, dok dve prostrane pregrade za odlaganje stvari pružaju praktičnost. Ispod sedišta moguće je smestiti dve ful fejs kacige a u pregradama je smešten i USB punjač za brzo punjenje telefona. Ovaj model takođe sadrži grejače ručica, pozadinsko osvetljenje komandi, štitnike za ruke, čineći svaku vožnju prijatnom i bezbednom.
 
Za bezbednost u vožnji postaraće se novi sistem za kontrolu proklizavanja, kao i Bosch-ov dvokanalni ABS kočioni sistem sa disk kočnicama.
 
Akcijska cena modela E350 iznosi 5.390e i moguća je kupovina na kredit sa fiksnom kamatnom bez češća i u tom slučaju rata iznosi 89e mesečno.
 
Na evropskom tržištu Zontes pravi ozbiljne rezultate nekoliko godina unazad, pogotovo na tržištima Španije, Grčke i Francuske. U Srbiji je prisutan poslednje 3 godine, a od početka ove godine oficijalni uvoznik za Zontes je Autopromet Motors. Vrata njihovog salona su Vam otvorena svakog dana od 8h do 18h i subotom od 8h do 14h  na adresi Autoput za Zagreb broj 5. Za sve dodatne informacije možete da ih pozovete na telefone 011 319 31 50 ili 060 500 24 13.
Tagovi: