Zlatibor ATV Adventure 2024

Domaće vesti | 18:17 24.08.2024.
Zlatibor se sprema za najveći međunarodni susret ljubitelja ATV vozila!

Od 27. do 29. septembra, Zlatibor će biti domaćin spektakularnog događaja - Zlatibor ATV Adventure, najvećeg međunarodnog okupljanja ljubitelja kvadova u regionu. Ovaj događaj, koji se s pravom naziva praznikom kvadova, privući će veliki broj entuzijasta iz zemlje i inostranstva, koji će imati priliku da se oprobaju u vožnji kroz tri uzbudljive kategorije.
 
Turističko-panoramska vožnja u dužini od 85 km idealna je za sve koji žele da uživaju u udobnoj vožnji, istražujući prirodne lepote Zlatibora. Ova trasa pruža priliku za uživanje u predivnim vidikovcima, dobroj hrani i nezaboravnom provodu sa porodicom i prijateljima.
 
Za one koji traže više adrenalina tu je Crossover staza duga 50 km, koja će u subotu biti otvorena za rekreativne vozače, dok će u nedelju postati scena prave trkačke avanture. Naime, na istoj toj stazi održaće se Supertrail Race, trka koja se prvi put organizuje na Zlatiboru, a koja obećava izazove i za najiskusnije vozače.
 
Organizator ovog događaja je Offroad udruženje Extreme Team, dok je generalni sponzor CTC Unit - ATV & Nautica a partner događaja je Turističko rekreativni kompleks Zlatibor, koji svojim resursima i podrškom doprinosi da ovaj događaj bude još uspešniji.
 
Prethodnih godina, ovaj događaj je okupljao preko 250 učesnika, a ove godine se očekuje još veći broj! Svi ljubitelji adrenalina i prirode pozvani su da se pridruže ovom uzbudljivom događaju.
 
Za sve informacije i prijave, posetite instagram stranicu @zlatiboratvadventure ili zvanični sajt www.racingtags.com/zlatibor-adventure, gde se nalazi obrazac za prijavu.
 
Za dodatne informacije: 
+381631040711
+381600343778
 
Dođite na Zlatibor i doživite nezaboravnu ATV avanturu!
Tagovi: nautica, offroad