Moto-Bike na sajmu motocikala MotoPassion 2015

Moto vesti | 09:30 16.03.2015.
Moto-Bike iz Kaća ove godine na sajmu motocikala MotoPassion na Beogradskom sajmu predstaviće brendove koje uvozi i distribuira na teritoriji Srbije.
 
Na njihovom štandu biće predstavljeni svetski brendovi kao sto su Ipone ulja i maziva, Unibat akumulatori, Hiflofiltro filteri, JT i ESJOT lančanici, Regina pogonski lanci, MORSE lanci bregaste, TRW-Lucas kočione pločice, lamele, VICMA poluge kvačila, poluge kočnica, retrovizori, filteri vazduha, filteri ulja, Denso svećice i još mnogo poznatih brendova.
 
Ono na šta posebno skrećemo pažnju su novi M-CASE koferi, novi modeli NOX kaciga kao i nova ambalaža IPONE proizvoda za održavanje.
 
Na njihovom štandu ćete imati priliku da dobijete sve dodatne informacije o svim njihovim proizvoduima kao i da zatražite stručne savete šta je od IPONE proizvoda ono što treba vama i vašem motociklu.
 
Posetite firmu Moto-Bike na sajmu motocikala MotoPassion 2015 koji se održava od 20. do 29 .marta na Beogradskom sajmu i saznajte više informacija o njihovim proizvodima kao i sajamskim popustima koje su pripremili za vas.
 
Detaljnije informacije o njihovim proizvodima možete potražiti na adresi www.motobikeshop.rs, a za više informacija možete ih pozvati telefonom na jedan od brojeva 021/445-069 ; 021/633-42-45.
Tagovi: ipone, Denso, HifloFiltro