Ducati Hypermotard 698 Mono RVE predstavljen na Motopassion sajmu

MotoPassion | 17:01 22.03.2024.

Prvi put na ovim prostorima Ducati je predstavio model Hypermotard 698 Mono RVE i to na sajmu motocikala Motopassion koji se održava na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta u hali 4.

 
Hypermotard 698 Mono RVE je prvi serijski Supermotard sa jednocilindričnim motorom marke Ducati, rođen s jednim ciljem da prenese uzbuđenje dominirajući scenom. Jednostavan, lagan i agilan, on je pravi "fun-bike" sa trkačkim DNK.
 
Na sajmu je izložen model u "Graffiti" dekoru. Graffiti dekor je kreiran s ciljem da se dobije rafinirana i složena grafika inspirisana uličnim umetničkim delima.
 
Stil, snaga i kontrola su spoj koji čini idealnu kombinaciju koja će vam pružiti da uživate u svakom trenutku na ovom motociklu.
 
 
Agregat od 659cc Mono Super Quadro je najsofisticiraniji i najmoćniji jednocilindrični serijski motor ikada izgrađen, sposoban da postigne najviše obrtaja u svojoj kategoriji. Ovaj agregat sa maksimalnom snagom od skoro 85 KS dostiže čak 10.250 obrtaja u minutu. 
 
Hypermotard 698 Mono ponudiće vozačima super zabavno iskustvo vožnje i predstavlja pravu igračku za ljubitelje dva točka. Ima i četiri režima vožnje: Sport, Road, Urban i Wet koje je moguće dodatno personalizovati kako bi se prilagodio svakom vozaču.
 
Agresivan, jednostavan i kompaktan izgled tipičan za trkački spremne supermotarde kombinuje se sa čistim i dobro obrađenim površinama koje su karakteristične za svaki Ducati.
 
 
Tehnologija na motoru, ramu i elektronici je inspirisane Superbike modelima. Da bi postigli maksimalne performanse na stazi, primenjena su tehnička rešenja koja potiču iz sveta Panigale.
 
Ovaj revolucionarni model sa savremenim dizajnom i performansama spremnan je da zavlada u svojoj klasi.
 
Posetite štand Ducatija na sajmu Motopassion koji traje do 27. marta i saznajte više detalja o modelu Ducati Hypermotard 698 Mono RVE.
 
ducati-hyermotard-698-mono-rve
Tagovi: ducati, Quadro