KOMPP CO na sajmu MotoPassion 2022

MotoPassion | 11:23 06.05.2022.

Kompp co firma iz Batajnice koja se već dugi niz godina bavi uvozom i prodajom motocikala, delova i opreme, kako prethodnih godina tako i ove učestvovaće na sajmu Motopassin od 12. do 15. maja na Beogradskom sajmu.

 

Na njihovom štandu biće predstavljeno nekoliko noviteta, kako za ljubitelje dvotočkaša tako i za ljubitelje ATV/UTV vozila.

 

Husqvarna je svetski poznat brend u Enduro i Motocross segmentu koji polako i sigurno zauzima i naše drumove. Na ovogodišnjem sajmu predstaviće dugo najavljivani motocikl Husqvarna Norden 901.

 

Za Norden 901 možemo potvrditi da je izuzetan avanturistički motorcikl. Pokreće ga 889 cc paralelni motor smešten u ramu od lakog čelika. Vešanje spremno za terensku vožnju odvešće vas preko terena koji želite da pređete, dok udobna ergonomija čini svako putovanje avanturom a ne iskušenjem. Istražite svet na svoj način uz novi Norden 901, poručujemo Vam VERUJTE U SEVER!

 

husqvarna

 

Svoje predstavljanje na sajmu će imati i GasGas SM 700 sa već dobijenom etiketom razigranog i zivahnog karaktera na ulici.

 

SM 700 pruža vrhunske performanse u klasi, dinamicno upravljanje, naprednu elektrniku i sa svojim atraktivnim izgledom dolazak od tacke A do tacke B nikada nije bio laksi i uzbudljiviji.

 

gas gas

 

Sve vožače ATV vozila na štandu Kompp co očekuje veliki izbor ATV/UTV guma SunF, odličan izbor prednjih i zadnjih kofera u različitim dimenzijama i oblicima a novina u njihovoj ponudu biće i kanisteri za ATV/UTV vozila.

 

Za ljubitelje off road terena iz bogate ponude firme Kompp co izdvojili bismo i Leatt opremu koja nudi sertifikovane protektore za vrat, kolena, ruke, ramena, kao i zaštitne  proteze za zahtevnije terene. Takođe posebno mesto zauzeće Off Road oprema francuskog proizvođača Kenny koja obuhvata dresove, pantalone, rukavice, kaciga itd.

 

Za dodatnu sigurnost tu je Italijanska obuća Forma koja iza sebe već ima jako dugu tradiciju kvaliteta. U ponudi je veliki izbor obuće za sve vrste vozača. Vaše je samo da se odlučite da li želite patike, cipele, kratke čizme ili Forma Enduro Pilot cizme robusnog izgleda.

 

forma

 

Kao uvoznici Michelin moto programa za Srbiju Kompp co će na sajmu premijerno predstaviti gumu Michelin Pilot Road 6 koja je na našem tržištu stigla početkom godine.

 

michelin

 

Premijeru će imati i Airoh SPARK full face kaciga izrađena od HRT-a sa agresivnim i aerodinamicnim izgledom, ekstra sirokim vizirom, integrisanim sunčanim vizirom, konekcijom za Blue toth, stop windom i pin lockom koji upotpunjuju Airoh Spark kacigu i svrstavaju je u vrhunske kacige.

 

airoh kacige

 

Posetite Kompp co na sajmu Motopassion na Beogradskom sajmu od 12. do 15. maja!

 

Tagovi: airoh, husqvarna, gasgas, michelin, enduro