KOMPP CO na sajmu MotoPassion 2024

MotoPassion | 12:25 06.03.2024.
Kompp Co, jedan od lidera na našem tržištu u oblasti uvoza i prodaje motocikala, delova i moto opreme, ponosno najavljuje svoje učešće na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta.

Ovog puta, donoseći sa sobom širok spektar svojih proizvoda među kojima će biti čak sedam moto premijera koji će oduševiti sve posetioce.
 
Među impresivnim modelima koje će izložiti su Husqvarna Svartpilen 401, Husqvarna Norden 901, Gasgas EC 300 TBI, Malaguti Madison 125, Jawa 350 CL Perak, Linhai 650 L i Husqvarna 701 Supermoto / Enduro.
 
Za ljubitelje off road terena iz bogate ponude firme Kompp co izdvojili bismo i Kenny Racing opremu koja nudi sertifikovane protektore za vrat, kolena, ruke, ramena, kao i zaštitne  proteze za zahtevnije terene. Takođe posebno mesto zauzeće Off Road oprema francuskog proizvođača Kenny koja obuhvata dresove, pantalone, rukavice, kaciga itd.
 
Za dodatnu sigurnost tu je Italijanska obuća Forma koja iza sebe već ima jako dugu tradiciju kvaliteta. U ponudi je veliki izbor obuće za sve vrste vozača. Vaše je samo da se odlučite da li želite patike, cipele, kratke čizme ili Forma Enduro Pilot cizme robusnog izgleda.
 
Kao uvoznici Michelin moto programa za Srbiju Kompp co će na sajmu premijerno predstaviti nove gume Michelin Power 6 i Michelin Anakee Road.
 
Najava začinjena vrhunskim kacigama ne sme izostati, pa će posetioci imati priliku da prvi put vide Airoh Commander 2 kacigu, koja se ističe kao vrhunac svoje klase.
 
Pozivamo vas da posetite štand Kompp Co na sajmu Motopassion na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta i da se prepustite osećaju avanture koji donosi svet motociklizma.
 
Tagovi: airoh, husqvarna, gasgas, michelin, Malaguti