Pilot Sport donosi vrhunske moto gume na sajam Motopassion

MotoPassion | 08:10 09.03.2024.
Pilot Sport ponosno najavljuje svoje prisustvo na ovogodišnjem sajmu Motopassion, koji će se održati od 21. do 27. marta na Beogradskom sajmu.
 
Svojom tradicijom kvaliteta i stručnosti u prodaji moto guma, Pilot Sport će ponuditi vozačima širok izbor proizvođača i modela guma, zadovoljavajući potrebe i najzahtevnijih vozača.
 
Na štandu Pilot Sporta, posetioci će imati priliku da razgledaju moto gume renomiranih proizvođača poput Mitas, Pirelli, Metzeler, Dunlop, Michelin i Bridgestone.
 
Posebno uzbuđenje predstavlja premijera treće generacije Pirelli Scorpion gume - Scorpion Trail III, koja je nedavno lansirana i već stiže na naše tržište direktno na sajmu Motopassion.
 
Nova Pirelli Scorpion Trail III guma je dizajnirana za vozače koji cene dinamičnu vožnju po putu, ali takođe uživaju u avanturama van asfalta. Ova guma donosi unapređene upravljačke karakteristike na putu, bolje prianjanje i performanse u vlažnim uslovima, uz izdržljivost pod visokim opterećenjem i otpornost na habanje u off-road situacijama. Sa agresivnim dezenom gazećeg sloja, nova Scorpion Trail III donosi izvanredne performanse u svim uslovima vožnje.
 
 
Posetite štand Pilot Sporta na Beogradskom sajmu od 21. do 27. marta i iskoristite posebne pogodnosti koje su pripremili za sve svoje kupce!
 
Za više informacija: 

Pilot Sport doo
Tel: 011/3471-728
Mob: 065/82-5555-2

 

Tagovi: dunlop, metzeler, michelin, bridgestone