Vespa GTS premijera na sajmu MotoPassion 2023

MotoPassion | 12:17 26.03.2023.

Piaggio grupacija je na sajmu MotoPassion, koji se održava na Beogradskom sajmu od 22. do 28. marta ove godine, predstavila 4 brenda iz svoje grupacije.  

 

Za ovu manifestaciju su na njihovom štandu izloženi brendovi Piaggio, Vespa, Arilia i Moto Guzzi.

 

Posebnu pažnju privukla je nova Vespa GTS koja je imala premijeru prošle godine na sajmu EICMA u Milanu a nedavno je stigla i na naše tržište.

 

Rađanje nove Vespe je uvek značajan događaj jer se time nastavlja uspešna istorija zasnovana na vrednostima stila i tehnologije.

Nova Vespa GTS nastavlja tradiciju legendarne "Vespone", kako su nazivane velike Vespe. To su modeli kojima se elegantno možete kretati po gradu, ali su istovremeno spremni za putovanje ili avanture, zahvaljujući boljem agregatu i većoj udobnosti.

Vespin stil predstavlja ikonu savremenog dizajna, a nova GTS porodica to dodatno naglašava. Jedan od razloga za to je čak 14 različitih kombinacija boja. Njena elegancija je rezultat balansa između tradicije i modernog, jasno vidljivog u linijama GTS, sređenog do najsitnijih detalja i napravljenog po najvišim standardima.

Nova Vespa GTS dolazi u četiri varijante, a svaku od njih krasi određen duh. Tu je klasična i izuzetno elegantna Vespa GTS, moderna GTS Super, sportska GTS SuperSport i poslednja u nizu, mada nikako najmanje važna je tehnološki napredna Vespa GTS SuperTech.

 

vespa 300 gts

Sve varijante imaju dva moderna agregata u ponudi: jednocilindarski 125 i-get i 300 HPE (High Performance Engine). Oba koriste najnovije Piaggio tehnologije, s ciljem da budu tehnološki napredni i efikasni kada su emisije ugljen-dioksida i potrošnja u pitanju.

Karoserija nove GTS porodice je, kao i dosad, napravljen isključivo od čelika. Ovaj održivi materija se u potpunosti može reciklirati, garantujući izuzetnu snagu, bezbednost i dinamiku. Sada je i tu novo prednje ogibljenje. Tradicionalna konfiguracija je redizajnirana da pruži bolju funkcionalnost, veću stabilnost pri većim brzinama i da poveća udobnost i upravljačke karakteristike zahvaljujući novoj kalibraciji ogibljenja.

 

vespa gts instrument tabla

Dizajnirana u skladu sa ljudskim telom, Vespa se može pohvaliti idealnom ergonomijom i prirodnim položajem u vožnji koji pomaže da bude izuzetno udobna, prijatna za vožnju i dostupna svima. Nova Vespa GTS dodatno naglašava karakteristike koje su velike Vespe oduvek imale, nudeći novo sedište sa vrhunskim nivoom udobnosti čak i za suvozača, uz optimizovanu ergonomiju za lako spuštanje na tlu u stanju mirovanja.

 

vespa gts 300 2023Praktičnost i lakoća korišćenja su poboljšani sada uvođenjem sistema za aktiviranje paljenja bez potrebe za umetanjem tradicionalnog ključa. Pojednostavljujući operacije pokretanja motora, otvaranja sedišta i zaključavanja stuba upravljača. Sve to može da se uradi sa daljinskim upravljačem koji lako možete nositi u džepu.

 

vespa sajam motopassion 2023


SuperTech verzija potvrđuje ultra moderan TFT ekran u boji, dok nova instrument tabla debituje na svim ostalim verzijama, nepromenjena u stilu i eleganciji, ali potpunija i sposobnija da iskoristi potencijal VESPA MIA sistema povezivanja, standardne opreme na SuperTech i SuperSport varijantama. U drugim paketima su dostupni kao opcija.

 

 Za više informacija kontaktirakte Vespa dilera za Srbiju, firmu Skuter Centar 011/33-20-283.

 
 

Tagovi: guzzi, vespa, piaggio