Nolangroup predstavio dve nove ful-fejs kacige

Noviteti | 16:15 14.12.2021.

Nolan je 1972. godine predstavio N01, prvi jet kacigu oblikovanu od LEXANTM polikarbonata. Kompanija će 2022. proslaviti 50 godina svog postojanja kao vodeći proizvođač u Evropi, sa 400.000 kaciga proizvedenih u Italiji na godišnjem nivou.

 

Tokom pola veka postojanja, želja za stalnim inovacijama je jedan od faktora koji Nolangrop učinili jedinstvenim, zajedno sa stalnom posvećenošću istraživanju i novi tehnologijama. Ovo su vrednosti koje se odražavaju i u kolekciji za 2022. godinu, u kojoj imamo dva nova ful-fejs modela od polikarbonata: N80-8 i N60-6

 

N80-8 je nova Nolanova premijum ful-fejs kaciga, naslednik izuzetno popularnog N87. Odvažan i moderan dizajn naglašava svaki detalj, od školjke do usisnika za vazduh. Zahvaljujući svojim bogatim tehničkim karakteristikama i standardnoj opremi, idealna je kaciga za svaku priliku, od dugih urbanih vožnji do najizazovnijih putovanja.

 

 

N60-6, sa druge strane, je nova ful-fejs kaciga, koju karakteriše savremeni i sportski dizajn. Njene tehničke karakteristike čine je pogodnom za svaku situaciju, kako u gradu, tako i na autoputu.

 

Nolanova posvećenost svetu takmičarskog sporta, uz sponzorisanje vozača koji su dostigli važne prekretnice, takođe je dala značajan doprinos razvoju kaciga. N80-8 je jedan primer, jer nudi niz tehničkih karakteristika „trkačkog“ porekla, kao što su NERS (NOLAN SISTEM ZA HITNO OTPUŠTANJE) i LPC (LINER POSITIONING CONTROL), elementi koji čine Nolan N80-8 vrhunskim modelom.

 

 

Međutim, dizajn proizvoda je takođe odigrao ključnu ulogu u uspehu italijanske kompanije. Dizajnerski tim je uvek predstavljao grafiku koja je pratila tržišne trendove. U cilju proslave ove posebne godišnjice, ove godine je predstavljen asortiman potpuno nove komemorativne grafike, koja je istovremeno sportska i puna karaktera, sa zlatnim detaljima i posebno napravljenim logotipom 50.

 

Više informacija o ovoj ali i ostalim kacigama koje proizvodi Nolangroup,  saznajte od ovlašćenog uvoznika za Srbiju www.motoring.rs

Tagovi: nolan