Sajam motocikala i bicikala MotoPassin svečano je otvoren!

Moto vesti | 09:04 11.03.2009.
Po četvrti put, uz učešće 110 izlagača i preko 300 eksponata, u terminu od 11. do 15. marta, u najreprezentativnoj-Hali 1 Beogradskog sajma. Otvoren je međunarodni sajam motocikala i bicikala Motopassion. Otvaranju su prisustvovala dva velika asa iz ovog sporta, Miloš Milovanović, najuspešniji srpski takmičar u kružnim trkama i Gabor Saghmeister, čovek koji više od 15 godina učestvuje u Moto Cross šampionatima, a 2008. godine je vozio i Dakar Rally.

Ljubiteljima dvotočkaša, uvoznici i distributeri predstaviće poznate marke motocikala: Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, BMW, KTM, MV, Agusta, Ducati, Benelli, Hausqvarna, Harlay Davidson. Skuteri: Peugeot, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Moto Guzzi, Malaguti, Keeway, Sym, Kymco, Sprint, Qingqi, Sachs , Baotian, Jon Way, Ital Jet i CF moto.
Upoznaćemo i ATV četvorotočkaše: SYM, Kymco, Yamaha, Adly, Leopard, Can-Am, Bombardier, Keeway. Bicikle i opremu izložiće: Delta MC, Orion, Planet Bike.

Tokom trajanja sajma obezbeđen je bogat muzički program, kako od strane organizatora, tako i od pojedinačnih izlagača.

U četvrtak, 12. marta u pripremi je Midnight Party, muzički spektakl u Hali 1 od 21:00 do 01:00 čas, uz učešće : Night Shift, Big Sisters i Dade Topića.

Na otvorenom prostoru pored pasarele, 12, 13. i 14. u dva dnevna termina, 14:00 i 18:00 časova nastupaće Erdos Csaba iz Mađarske, svetski rekorder i šampion u disciplini Drag Bike. Erdos Csaba će nastupati u egzibicionoj kaskaderskoj vožnji Stant Riding (Street fight).

Radno vreme za posetioce je od od 11:00-21:00 čas. Prvi put u istoriji Sajma radno vreme u četvrtak, 12.marta je do 01: 00 čas. Subotom i nedeljom radno vreme počinje u 10:00 časova i traje do 21:00 čas . Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, dok je parking 100 dinara na sat.


Moto Berza u saradnji sa Beogradskim Sajmom deli pet puta o dve ulaznice sa sajam najbržima! Pet najbržih posetilaca koji pošalju mail sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, grad i broj telefona) na kontakt@moto-berza.com dobiće ulaznice koje koje će ih cekati na biletarnici sajma. Spisak dobinika će biti objavljen u toku današnjeg dana.

Nagradna igra je zavšena. Dobitnici karata su:

1. Dragan Donevski,Hajduk Veljka 18 Plandiste
2. Marko Milosevic Parmenac Cacak
3. Miroslav Periæ Fruškogorskog odreda 5, Petrovaradin
4. Zeljko Gocanin Novo Selo 590 Vrnjacka Banja
5. Mirko Teodorcevic Ive Lole Ribara 99 Ruma
Tagovi: Yamaha, agusta, BMW, aprilia, ducati, honda, kawasaki, ktm, kymco, guzzi, peugeot, vespa, piaggio, suzuki, sym, Malaguti