MotoPassion sajam motocikala počinje za deset dana

Moto vesti | 11:43 07.03.2016.

Deseti po redu međunarodni sajam motocikala MotoPassion je već upalio motore i ubrzava, a maksimalnu brzinu dostići će od 17. do 23. marta 2016. godine.

 

Ostalo je još deset dana do službenog starta ove najveće i najreprezentativnije ovogodišnjе manifestacije u sektoru moto industrije u čitavom regionu, interesovanje izlagača i gostiju nagoveštava izuzetan, možda čak i rekordan broj posetilaca. 

 

Očekuje se prisustvo velikog broja vodećih svetskih brendova. Kolonu predvode Harley-Davidson, BMW, Honda, Yamaha, Suzuki, Sym, Sprint te popularni brendovi Vespa, Gilera, Aprilia, Piaggio, Scarabeo, Derbi i Moto Guzzi iz Piaggio grupe, a uz najnovije modele sajamskih "povratnika" kao što su Ducati, Kawasaki i Kymco, ugođaj će za one koji vole adrenalin na dva točka biti neponovljiv.

 

Pored najnovijih modela motocikala i skutera, posetioce očekuje i bogata ponuda moto opreme, koja svake godine zauzima značajno mesto na izložbenom prostoru Beogradskog sajama.

 

Najnoviji modeli kaciga, jakni, pantalona, obuće, samo su deo onoga što očekuje posetioce sajma kojima je ovo jedinstvena prilika da na jednom mestu biraju i kupuju po sajamskim cenama. Program moto guma će ove godine predstaviti svi vodeći svetski proizvođači, pa je to ujedno i prilika da na vreme obezbedite sebi gume za predstojeću sezovu.

 

Hale sajma biće otvorene svakoga dana do 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a parking se plaća 100 dinara po započetom satu. Poseban sajamski poklon posetiocima je Family day, 22. marta, kada će biti omogućena porodična poseta po privilegovanoj ceni ulaznice za celu porodicu - 500 dinara za roditelje sa decom do 16 godina.

 

Istoga dana kad i MotoPassion, počeće i međunarodni sajam automobila DDOR CAR SHOW.

Tagovi: Yamaha, BMW, aprilia, ducati, honda, kawasaki, kymco, guzzi, vespa, piaggio, suzuki, sym, harley