BMW Motorrad Days ponovo u Garmiš-Partenkirhenu

Strane vesti | 15:30 11.02.2024.

Nakon izuzetnog uspeha BMW Motorrad Days događaja, održanih u Berlinu 2022. i 2023. godine, bavarski gigant je najavio povratak ovog kultnog događaja u Garmiš-Partenkirhen.

BMW navodi da će najveći svetski BMW Motorrad skup doneti, praznični ambijent i neuporedivo iskustvo vožnje u zadivljujućem alpskom okruženju.

Više od dve decenije, BMW Motorrad Days osvajaju entuzijaste motocikala iz celog sveta i predstavljaju vrhunac aktivnosti kompanije. Prethodno domaćin u Berlinu, u srcu Evrope gde su se BMW motocikli proizvodili više od pola veka, protekle dve godine bili su svedoci istorijskih proslava, uključujući stotu godišnjicu proizvođača iz Minhena, ujedinjujući zaposlene u kompaniji i entuzijaste iz svih krajeva sveta.U "Godini GS-a", Garmiš-Partenkirhen se pojavljuje kao ključno mesto, sa veličanstvenim okruženjem, vijugavim putevima i obližnjim alpskim prevojima - raj za nezaboravne moto avanture, posebno sa poznatom ikonom avanturističke vožnje, GS.Stoga je prikladno da se prestižni događaj vrati u ovaj legendarni lokalitet od 5. do 7. jula, u podnožje planine Hausberg. Posetioce očekuje predstavljanje novih proizvoda, izložbe izlagača, uzbudljive probne vožnje i , naravno, negovana bavarska tradicija i legendarna atmosfera zabave.

Pratite nas jer će BMW Motorrad u narednim danima otkriti više detalja o predstojećem izdanju ove popularne manifestacije.

Tagovi: BMW