Suzuki V-Strom 800DE Rally Edition lansiran u Francuskoj

Strane vesti | 16:20 16.06.2023.

Novi Suzuki V-Strom 800DE avanturistički motocikl malo viših specifikacija najavljen je za francusko tržište i dolazi u Rally Edition varijanti.

Ažurirana mašina na tržite stiže manje od godinu dana nakon što je motocikl prvi put najavljen tokom EICMA salona u Milanu. I dok su osnovne specifikacije novog motocikla iste kao kod fabričke verzije, on ima koristi od brojnih dodataka koji bi trebalo da ga učine privlačnijom terenskom mašinom za vatrene entuzijaste.

Kada je grafika u pitanju, tu su novi detalji na poklopcu rezervoara i štitnicima za ruke. Prednji deo je zaštićen dodatnom šipkom koja takođe služi kao vešalica za prednje svetlo za maglu.Više zaštite dolazi u obliku štitnika koji treba da zaštiti motocikl ako naiđe na veće stene ili kamenje. Poslednji deo slagalice je upotreba Bridgestone AX41 pneumatika prilagođenih terenskim putevima, gume koja je dizajnirana za nešto više vožnje po šljunku i blatu od Dunlop Trailmax Mixtour koje se nalaze na standardnom biciklu.

Sve u svemu, Rally Edition paket dolazi po ceni od 1.299 evra ili se može dodati prilikom kupovine i ugraditi pre preuzimanja bicikla. Odlukom za tu opciju cena celog bicikla se povećava sa 11.499 evra na 12.999 evra.

Tagovi: dunlop, suzuki, bridgestone