CTC Unit ATV&NAUTICA

Partneri | 13:45 29.03.2022.

CTC-Unit-ATV&NAUTICA ekskluzivni uvoznik i distributer nekoliko svetski poznatih nautičkih i ATV brendova za Srbiju, a za odredjene brendove i za region   Ogranak CTC-UNIT d.o.o., koja već dugi niz godina uspešno posluje u raznim delatnostima, se postarao daprovedete kvalitetno i uzbudljivo vreme kako na vodi, tako i na raznim vrstama puteva.CTC-Unit-ATV&NAUTICA ekskluzivni uvoznik i distributer nekoliko svetski poznatih nautičkih i ATV brendova za Srbiju, a za odredjene brendove i za region.

 

Pobrinuli smo se da na naše prostore dovedemo vrhunske američke brendove Sea Ray i Rinker.  A od evropskih Jeanneau, Prestige Yachts, Glastron, Gold Line, Saver i Suzumar sa dugom i bogatom tradicijom u nautičkom svetu. Svojim zavidnim kvalitetom i dugogodišnjim unapređivanjem, te korišćenjem vrhunskih materijala, ostvarili smo svoju nameru – dugogodišnje zadovoljstvo svojih klijenata.

 

Osluškujući potrebe klijenata za visoko kvalitetnim vanbrodskim i brodskim motorima. Uspostavili smo saradnju sa vodećim proizvodjačima u tom segmentu- Suzuki Marine i Volvo Penta.

 

Kako bi upotpunili ponudu i klijentima omogućili da sa nama mogu da idu svim putevima, proširili smo ponudu u sklopu Nautičkog sektora na ATV i moto program i počeli sa uvozom i prodajom ATV vozila, popularnije – kvadova. Prvenstveno smo se odlučili za brend renomiranog američkog proizvođača Arctic Cat. Tajvanskog TGB i kineskog Linhai-a, a od skoro i brenda Segway. Posebno bi izdvojili ruski Stels, čiji smo ovlašćeni distributeri za sve zemlje bivše Jugoslavije. Tako smo klijentima pružili mogućnost druženja sa prirodom, pomoć pri radu u poljuprivredi, lovu ili transportu.

 

U moto segmentu otpočeli smo saradnju sa švajcarskom firmom Quadro Vehicles S.A. čiji je cilj razvoj skutera sa tri i četiri točka koji će posedovati kombinaciju agilnosti dvotočkaša i sigurnosnih mera četvorotočkaša, kako bi bili zabavni i uzbudljivi za sve. Naši klijenti su navikli da kod nas dobiju kompletnu uslugu. Njima ostaje samo da uživaju, što smo im omogućili kroz servis i održavanje plovila i motora. Pored servisa nudimo marinu i zimovnik za plovila, transport…

 

Pozivamo i Vas da uživate sa nama, a više o svim brendovima i uslugama pogledajte na sajtu.

 

TAMO KUDA MI IDEMO, NE TREBAJU NAM PUTEVI!

Tagovi: segway, Quadro, suzuki